kızlar rahim agzında yarası olupta hamile kalan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dilek2682
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dilek2682

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar.rahim agzında yara oldugu halde hamile kalma olasılıgı varmı?

yokmu kimse?:uhm::uhm::uhm:

slm kızlar benimde rahim ağzında yara var ama ikide çocuğum var yani iki hamileliğimden öncede yara var demişlerdi ama hamile kaldım iste inşallah sizlerinde olur.allahım bu duygudan kimseyi mahrum etmesin inşallah,öptüm canlar

slm arkadaşlar benim de rahim ağzımda yaram var ve 3-4 sene önce yakılmıştı, halbuki çocuk isteyenlerde yakmıyorlarmış yapşıklık yapar diye, bende çok korkmuştum gebe kalamayacağım diye. Bir de PKOluyum ama Allah'ıma çok şükür 7 ay sonra hamile kaldım. Şu an 7haftalık hamileyim

Bende de yara vardı ve donduruldu.Yara bebek olmasına engel değil demişti doktorum.Ama genelde yara tedavisi olanlar daha çabuk hamile kalıyor sanki.Ben çevremden öyle duydum.Bu arada 2 aydır korunmuyorum henüz hamile değilim.

bendede vardı.geçen sene kasımda yakıldı.yara hamileliğe engel değil.doktorum istersen doğumda sonra yaklım dedi.neden dedim.eğer normal doğum yapacaksan tekrarlama ihtimali yüksek yaranın dedi.ben sezeryan istediğim için yaktırdım.ama normal yaparsam sonra muayenelerde belli olur yara tekra oluştumu diye.bazılarıda oluşmuyo gebelik iyi geliyo diyo ama doktorum tam tersini söledi.
tedavi edilmesinde fayda var genede.orda açık bi yara var ve mikrop kapıyo.sürekli akıntı iltihap ve ağrıya sebep oluyo.ben yaktırdıktan sonra rahtladım.

bende geçen kasımda yaktırdım..korunmayı bıraktığım hamile kaldım..özellikle dr sormuştum hamileliğe engelmi diye hayır demişti sadece tekrarlama olasılığı yüksek dedi...

yara bende de var
ama çok şükür hamile kaldım
dokror yakalım dedi
ben bebek istediğim için yaktırmadım
Allah nasip kısmet ederse doğumdan sonra yaktırıcam
ama tedavi olmada fayda var bence
benim 5 ay denemeden sonra oldu
ilk 2 ay olmamıştı ön muayene için gittim
doktor yaranın yanı sıra enfeksiyon var dedi
ilaç falan verdi söktürücü
sonraki 2.ayda hamile kaldım
iltihap ve enfeksiyon spermlerin geçişi zorlaştırıp
ölmesine neden oluyomuş

kesinlikle yara tedavini tamamen bitirmeden bebek sahibi olma canım.bende vardı hamile kalırsan bebeğin gözlerini etkiler demişti doktor.

mrhb arkadaslar benımde rahım agzında yara var ve hamıle kalamıyorum acaba neyden olabılılır bılgınız var mı yaklasık bır sene oldu ama hamıle kalamıyorum yardımcı olursanız sevınırım

bendede var ama dogum yapmadıgım ıcın yakamayız dedıler ayrıca gebelıge engel olabılırmıs bende gebe kalamıyorum

Bende de yara varmış ama doktorum yaktırmakla hiç uğraşma , hafif bir kızarıklık dedi...Eğer hamileliğe engel olsaydı böyle söylemezdi heralde...

bendede vardı yara ama allaha şükür hamileyim şu anda.allahım olmayan isteyen herkeze versin inşallah.

mrhb arkadaslar benımde rahım agzında yara var ve hamıle kalamıyorum acaba neyden olabılılır bılgınız var mı yaklasık bır sene oldu ama hamıle kalamıyorum yardımcı olursanız sevınırım
canım tahlil yaptırdınmı.sadece yaramı var.inşallah olur biran önce.sağlıklı sıhahtli bir bebiş.

canım bana da ocak ayında gittiğim kontrolde rahim ağzında yara var dedi doktorum. bir kutu antibiyotik tedavisiyle geçti çok şükür. ve şu anda 5 buçuk aylık hamileyim... bence tedavinizi tamamlayın, yara hamile kalmaya engel değil. kaydirigubbakcemile5

Ben de rahim ağzı yarası olup da hamile kalanlardanım. Hatta 2 yıldır doktorum sürekli gel yakalım ya da donduralım demesine rağmen sürekli ihmal eden bir hastayım. Korunmadığım ay hamile kaldım.
Rahim ağzı yarası hamile kalmaya engel değil. Ama hamilelikte konforu düşüren bir faktör tedavi olmayı ihmal etmeyin

arkadaşlar bende dün doktora gtiim.geçen ay dış gebelk geçirmiştim.şu an bitti kontrol için gittim.doktor rahim ağzında yara var dedi birazda mantar oluşmuş.yarayı donduralım dedi.ama rahim filmi çektiricem 2 ay sonra acaba yara nın bir zararı olurmu.doktorum donduralım dedi çünkü bebk sahibi olmayan kadınlarda yakma olayı biraz daha riskli oluyomuş.dondurmak daha iyiymiş.ama filmden sonra donduracak sanırım.kafama takıldı şimdi.yara varken rahim filmi çektiren varmı aranızda bi sakıncası oluyomu acaba..birde yaranın hamilelikten önce tedavi edilmesi öenmli bence.çünkü yarası varken hamile kalanların bebeklerinde göz enfeksiyonuna daha sık rastlanıyomuş.internetten okuduğum kadarıyla yaranın tedavisi kolay ve kısa süren bişey ihmal etmeyin bence.

Merhabalar.bende hem yara hemde 8 cm miyom var arkadaşlar.daha 1 yıllık evliyim.Bebişim olsun istiyorum.Ama malesef olumsuzluklar hep arka arkaya.gittiğim doktor yarayı hemen yakacaz sen hemen hamile kalmaya bak miyom bakalım bebişi etkilerse amleiyat olursun demezmi.ŞOK oldum ya... Başka doktora daha gideceğim ama acayip moralim bozuk.

bende ilk hamileliğimden önce yarayla hamile kalmıştım şimdi kızım 8 yaşında ve allaha şükür hiç göz problemi falan da yaşamadım kızımla.şimdi yine hamileyim ve hamile kalmadan birkaç ay önce yaranın tekrar oluştuğunu öğrendim ben tedavi olmayı düşünürken hamile kalmışım yani şimdide yarayla hamile kaldım.

merhaba ben de 2 ay öncesi doktora gitmiştim.rahim ağzında yara var demişti.şimdi ise 3 haftalık hamileyim..kötü bişey olur mu bilmiyorum..çok stres yapıorum kendime ama hayırlısı.inşallah bişi olmaz..

Back
X