Kizlar rahim agzimda yaram var bebegime bisey olur mu?

yildizliyagmurlugeceler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
126
92
13
39
Kizlar rahim agzimda klamidya bakterisine bagli yaram var ama drlar onemli dgl diyop gecistiyor.tuvalet sirasinda temizlniyorim ama elim kiyafeyleime faan degiyor
Benegimi emziriyorum
Bebek kiyafetimi elliyor elini agina goturuyor
Cok korkuyorum bebegim de bakteriyi kapacak diye.tlfnm bozuk zor yaziyrum kizlar ayni durumda olanlar var mi yard lutfen

Bence lavabodan çıkınca kıyafetlerini değiştir öyle al bebeğini rahatsızlığın geçene kadar hiç yaşamadım bebeğimde yok ama değiştir bence kıyafetini bakteri bulaşabilir Allah şifa versin bian önce geçer inşallah rahatsızlığın

Ben de hamileyken olmustu bebege bir zarari olmadi erken dogum yaptim sadece ama idrRla rahim yarasi alakasini anlayamadim seninki farkli mi acaba dezenfektan bir sivi sabun kullan ellerine tedirgin oluyorsan canim

Canım bu cinsel yolla bulaşan bi bakteri öyle kıyafete temasla bulaşsa tüm insanlıkta olurdu korkun yersiz ellerini iyice sabunla yeterli

Canım bu cinsel yolla bulaşan bi bakteri öyle kıyafete temasla bulaşsa tüm insanlıkta olurdu korkun yersiz ellerini iyice sabunla yeterli
canim ne bileyim akinti ustume bulasir oradan bebegimin agzina bulasir bebek surekli kiyafetlerime dokunuyor.
tedirginim hala.

Back