kızlar radyofrekans yaptıran var mı tecrubelerını paylasabılır mı

esrarengizhayat

elhamdulillah bu günümüze <3
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
87
7.209
48
Selam kızlar;

Kızlar, sözlüyüm ve bundan dolayı cilt yüz bakımıma öncelik verdim ama her yere gidilmiyor ve her uygulama anlatıldığı gibi çıkmıyor biliyorum lakin merak ettiğim bir mesele var radyofrekans ılen yüz gençleştirme kimse konu açmamış yaptıran var mı faydasını gördünüz mü gördü iseniz kaç seans gittiniz nasıl uygulamalar yaptılar etkisi kaç yıl sürdü ve gerçekten anlatıldığı gibi mı oda mı görüntü bilen biri varsa lütfen deneyimlerini paylaşabilir mi havaya para vermek istemiyorum şimdiden teşekkür ederim

Zayıf yüzlere yapılamaz diye biliyorum.

Elhamdülillah zayıf yüzlü değilim lakin bu kadar revaçta olmasına rağmen kimse deneyimlerini paylasmamıs

Arastırdıgım başka kanallardada gerçek bir deneyim bulamadım

Aslında benim sorunum söylemlerle yapılan işin bir olmaması reklamlara çok sanal eklenip (fotomontaj, süsleme, dolgu, estetik, kamuflaj, rötuş yapma) gerçek üstü gösterilmesi yani küçük bir işlemi hizmet bedeli ve kurumu adı altında sanki mucize bir urunmus gibi gösterip pırlanta fiyatına emek zahmet ve para istenmesi bu emek ve zahmetın sonucundada anlatıldığı gibi birşey çıkmaz ise insan hayal kırıklığına ugruyor yoksa güzel bakımlı olmak her kadının hakkı diye düşünüyorum :)

İlgi alaka cevabın için teşekkür ederim Esaretinbedeli Rabbim yüzünü kalbini fiziğini her daim genç güzel eylesin hayrlı nurlu cumalar :*

Canım Allah razı olsun hepimizin inşallah bence radyo frekans çok abartıldığını kadar etkisi olan birşey değil ama yinede yaptırmış olanların yorumları önemli tabii

Canım Allah razı olsun hepimizin inşallah bence radyo frekans çok abartıldığını kadar etkisi olan birşey değil ama yinede yaptırmış olanların yorumları önemli tabii
Amin inşaAllah :)

Evet haklısın canım bencede önemli

üç hafta önce bir seans yaptırdım şöylekı gittiğim klinik hem temiz hem huzur dolu ferah idi yoğun ve bılınem bir klinik imiş o yüzden mı yoksa bu cilt bakımının mucizevi etkısındenmı bilmiyorum pırlanta fiyatına 6 seans önerdiler

Kendi deneyımlerımı paylaşmam gerekirse yaşımdan sporsuzlugun sosyal hayatın etkisinden ve kilo alıp vermemden kaynaklı yanak bolgelerımde gözle görülen bir deforme (düşüklük) vardı ve çevrem bunu yaşım olduğundan dolayı sorun etmiyordu lakin benim için büyük sorundu bu işlemleri görmek için olan fırsatlar sunuyorlarmıs iyiki sunuyorlar ortamı görme fırsatımızda oluyor bu açıdan avantajlı ve bende bir defalıgına gittiğim bır klınıkte abartısız bu çene kısmımda gerilme oldu yüzümde dolgunluk oldu hatta yüzüne krem dahi sürmeyen annem annem kızım banada yaparlarmı dedi o kdar fark var lakin üç yıl önce çoğu yer bu işlem için bir defalık yetiyor diye anlatıyordu şimdi ise altı seans muhakkak olmalı diyorlar ondan altı seans yapan kişilerin deneyimleri de benim için aydınlatıcı olur
çünkü bu işlem için emek hizmet ve zaman ılen belli bir bütçede ayırmam gerekiyor boşa gitsin istemiyorum inşa Allah da gitmez canım cuman mübarek olsun selam sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…