Gebeliğe Hazırlık Kızlar prolaktinim 65

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.084
Puanlar
133
Kızlar 7 ay önce erken doğum yaptım kaybettim kuzumu 2 aydır adet düzensizliğim oldu 5 gündür femara içiyorum ve dün prolaktinime baktırdım 65 çıktı perinatologum ve endokrin doktorum önemsemedi femaraya devam dedi şimdi ben bu şekilde gebe kalabilir miyim engel değil dedi ikiside ama internette pek öyle yazmıyor endokrin 10 gün sonra 2 gün üst üste bakcak tekrardan böyle gebe kalabilir miyim

Aslan pencesi kullan canjm Canim benim ilk doktorum onemli gebe kalamazsin dedi dostinex verdi. 6 ay belkle dedi 3 ay bekledim gebe kaalamadim baska doktora gittim oda prolaktainime hic bakmadi cok onrmli degil dedi

Aslan pencesi kullan canjm Canim benim ilk doktorum onemli gebe kalamazsin dedi dostinex verdi. 6 ay belkle dedi 3 ay bekledim gebe kaalamadim baska doktora gittim oda prolaktainime hic bakmadi cok onrmli degil dedi
Naptın peki gebe kaldın mı sonradan ben şu an femara kullanıyorum doktor bırakmak yok dedi bende anlamadım

Naptın peki gebe kaldın mı sonradan ben şu an femara kullanıyorum doktor bırakmak yok dedi bende anlamadım
Daha gebelok yok yumurtam catlamiyormus kendiliginden bir tane yumurtam olustu doktor buyumez dedi ama bugudu gecen hafta catlama ignesi oldum beklemedeyim

Daha gebelok yok yumurtam catlamiyormus kendiliginden bir tane yumurtam olustu doktor buyumez dedi ama bugudu gecen hafta catlama ignesi oldum beklemedeyim[/QUOTE
Benimde pazartesi yumurta kontrolüm var ama nolcak bilmiyorum

Canım testere dişli aslan pençesi çayı içmelisin.. 23*üstü hamile kalamıyor. YouTube bak yaz bunu. Benim 29du.1yıl çocuğum olmadı sonra baktım Dr bekle olcak diyor. Hiç sorun yok. İçim rahat etmedi. İbrahim saraçoğlu tv de anlatıyordu. Sonra hemen aldım 15gun yaptım.testere dişli aslan pençesi. Adet oldum. 10gun yaptım. Adet olmayı bekledim. Hormon test yaptım. 11 cıktı ploraktinm... Vee sonraki ay hamile kaldımm

Cnm 2 perinatologum ve endokrin doktorum önemli değil engel değil bu değer bize dedi ama ben göğüs ağrımdan duramıyorum diye dün dostinex başladık bu ay femara ve ovitrelle oldum yumurtlama oluştu çok şükür inş tutar prolaktin yumurtlamayı engelliyo ama doktorum femara çok etkili ilaç korkma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…