Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gözünüz aydın
Çok teşekkür ederimEvet gözünüz aydın
Üstüne çıkmadan görüşemezmiyim doktorumlaSelamlar hayırlı olsun, önemli olan 2 günde bir düzenli artış, beta 1500 üstüne çıktığında doktorunuzla görüşebilirsiniz.
Kese görünmez oyuzden bekleyin. Buarada kaç gün geciktinizÜstüne çıkmadan görüşemezmiyim doktorumla
Öncelikle gözün aydın hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. ben birşey sormak istiyorum bugün de olmazsam adetim 7 gün geçmiş oluyor test yapmıştım 3 gün önce sabah negatif çıktı gece gölge oluşmuştu dün böyle çok çok açık kahve çok az akıntı geldi akşam da böyle bir nokta b gibi geldi ağrı var heran adet olcam ağrısı ama hala yok bugün hiç birşey yok pet var pette hiç leke yok ve çok kafama takıldı bilginiz mi varmi bende olabilir miyim
13 günKese görünmez oyuzden bekleyin. Buarada kaç gün geciktiniz
Benden kahverengi veya başka türlü bir akıntı gelmedi göğüs hassasiyeti ve regl olacakmış gibi karın çelişmemiş oluyor ara sıra benimde ilk yaptığım test gündüz negatifti eve gittim gölge oluşmuş sonra kuşkulandım 2 gün sonra tekrar yaptım daha belirgin çıkmaya başladı öyle öğrendim sende hamile olabilirsin benceÖncelikle gözün aydın hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. ben birşey sormak istiyorum bugün de olmazsam adetim 7 gün geçmiş oluyor test yapmıştım 3 gün önce sabah negatif çıktı gece gölge oluşmuştu dün böyle çok çok açık kahve çok az akıntı geldi akşam da böyle bir nokta b gibi geldi ağrı var heran adet olcam ağrısı ama hala yok bugün hiç birşey yok pet var pette hiç leke yok ve çok kafama takıldı bilginiz mi varmi bende olabilir miyim
Teşekkür ederim bu arada canımBenden kahverengi veya başka türlü bir akıntı gelmedi göğüs hassasiyeti ve regl olacakmış gibi karın çelişmemiş oluyor ara sıra benimde ilk yaptığım test gündüz negatifti eve gittim gölge oluşmuş sonra kuşkulandım 2 gün sonra tekrar yaptım daha belirgin çıkmaya başladı öyle öğrendim sende hamile olabilirsin bence
3 gün olmuş bugün bir erken gebelik testi al hemen tekrar yapBenden kahverengi veya başka türlü bir akıntı gelmedi göğüs hassasiyeti ve regl olacakmış gibi karın çelişmemiş oluyor ara sıra benimde ilk yaptığım test gündüz negatifti eve gittim gölge oluşmuş sonra kuşkulandım 2 gün sonra tekrar yaptım daha belirgin çıkmaya başladı öyle öğrendim sende hamile olabilirsin bence
Şuan ki değerlerle kaç haftalık bilmiyorum ozaman ne zaman gitmeliyim keseyi görmeyeKese görünmez oyuzden bekleyin. Buarada kaç gün geciktiniz
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın Betaya göre geç döllenme sanırım sizin13 gün
Çok teşekkür ederim O nasıl oluyorÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın Betaya göre geç döllenme sanırım sizin
İnşallah canım cevap verdiğin için teşekkür ederimBenden kahverengi veya başka türlü bir akıntı gelmedi göğüs hassasiyeti ve regl olacakmış gibi karın çelişmemiş oluyor ara sıra benimde ilk yaptığım test gündüz negatifti eve gittim gölge oluşmuş sonra kuşkulandım 2 gün sonra tekrar yaptım daha belirgin çıkmaya başladı öyle öğrendim sende hamile olabilirsin bence
Şöyle diyim canım beklenen yumurta tarihinden daha geç yumurtlama olmuş oluyor merak etme kötü bir şey değil sadece adete yakın yumurtlama olmuş bence senin hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim O nasıl oluyor
Bence gidin bir kadın doğum doktoruna.Şuan ki değerlerle kaç haftalık bilmiyorum ozaman ne zaman gitmeliyim keseyi görmeye
Rahatsız ediyorum ama şuanda yine hafif bahsettiğim şekilde bı akıntı geldi ama ağrı felan azaldı acilde gebelik testi yapiyorlarmi bilginiz varmıBenden kahverengi veya başka türlü bir akıntı gelmedi göğüs hassasiyeti ve regl olacakmış gibi karın çelişmemiş oluyor ara sıra benimde ilk yaptığım test gündüz negatifti eve gittim gölge oluşmuş sonra kuşkulandım 2 gün sonra tekrar yaptım daha belirgin çıkmaya başladı öyle öğrendim sende hamile olabilirsin bence
Artış takip edin değer 13 gün gecikmeye göre biraz düşük büyük ihtimalle baya geç yumurtladın13 gün
Kadın doğum doktoruyla görüştüm haftaya gelin değer yükselsin dediBence gidin bir kadın doğum doktoruna.
Ben gecikir gecikmez idrar testi sonrası direkt kadın doğuma gittim, hiç kan vermedim. Gider gitmez de kese göründü