kızlar,pko'luların tüpbebekte şansı ne kadar bilen var mı?

canım ben yıllarca pko ile uğraşıyorum iki kez aşılama oldum negatif bu sene ilk kez mikro enjeksiyon denedim çok şükür şimdi ikizlere hamileyim RABBİM inşallah tamamınada erdirir yani şükür benim şansım yaver gitti inşallah seninde öyle olur ALLAH herkesin gönlüne göre versin

bende pko luyum.tüp bebekte şans ne olur bilmiyorum ama bi çok insana göre çok yüksek olduğunu söylemişti doktorum...sen hemen tüp bebeğe geçmeyimi düşünüyorsun,aşılama falan yaptırmadınmı hiç...???

ben ne tür pko oldugumu bilmiyorum ama tıb olarak adı koymak gerekirse pko dur cünkü adetim düzenli her ay olmasa bile yumurtam gelişiyo neyse 3 senedir tedavi gördüm igne kullandım olmadı 2 defa asılama yaptırdım olamdı şimdi microenjeksiyona gectik tabi şans nedir bilinmez orasıda allahın taktiri kimse bilemez sonucunu dr cok şans var dese de tutmuyor hiç şans vermeseler bide oluyor işte allah büyük inş. kalbindekine nail olursun canım.....bol bool şanslar

gügü cüm pco lu olupda çocuk sahibi olamayacaksın diye bir
inanışa girme önce moralini çok yüksek tut güvendiğin bir doktor
bulupda tedavini aksatmadığın sürece ilaç tedavisiyle dahi hamile
kalan pco lular var ben 4 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum ve hiç 3 aşılamamında
negatif le sonuçlanması anne olamıyacağım manasına gelmedi hiç bir zaman
inancımı yitirmedim ve rabbime şükürler olsun ki ilk tüp denememde hamile kaldım
ve şuanda 15 haftalık anne adayıyım ç her şeyden önce kendine güven doktoruna güven
rabbim sanada nasip eder inşallah

sevgili kapkara daha önce 2 aşılama geçirdim negatif sonuçlanan ve 1 ay ara verdim şimdi tüpe geçmeyi düşünüyom çünkü aşılamada da maddi manevi aynı şeyleri yaşıyoruz herne kadar tüpten brz daha ucuz olsa da tüpte şans daha fazla diye düşünüyom.bilmem yanlış mı düşünüyom.ayrıca verdiğiniz moral için teşekkürler arkadaşlar hepimizin buna ihtiyacı var...

bende pkoluyum ve pkoluların tüp bebek başarı oranı daha fazla çünkü biz ilaçlarla fazla yumurtluyoruz tabi bu arada önemli olan yumurtanın kaliteli olması bu biraz da şans ve en önemlisi ne derler kısmet işi sanırım ....

gügü bende 1 aşılama oldum ve sonra tüp bebek düşünmeye başladım görüşmeye gittiğimde bahçeciye doktor yaşın genç dedi ki 28 biz sana bir kere daha aşılama yapalım dedi bende dedimki istemiyorum tüpte pko en çok başarı sağlanılan hasta grubuymuş bahçecide . bana yüzde 70 demişti ama aşılamaya yüzde 20-25 veriyolar eşimde doktoru dinleyelim dedi ben dinlemicem arada 2 milyar para için o kadar kendimi hırpaladığımamı yanayım moralime yaşayacağım strese bide istanbulda kalıcak yer ayarlanması seninle birinin ilgilenmesi zaten doktorda bana pozitif elektrik vermediği için aynı yerin hastanesinde almanda burçak hanıma gittim 31 yumurta oluştu 29 u iyi kalitedeydi 20 tanedi döllenmeye başladı ve blastokist olarak 3 transferim yapıldı 4 tane donduruldu . sonuç inşallah cumartesi belli olacak merakla bekliyorum . ben sana tüp bebek denemeni tavsiye ederim arkadaşım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…