Kızlar pik olmuş mu oldu galiba

Dün değerlendirmiştim belki olur diye bugün yarın ve sonraki günü değerlendirmem gerekiyor değil mi

Dün değerlendirmiştim belki olur diye bugün yarın ve sonraki günü değerlendirmem gerekiyor değil mi
Evet canım benim dün akşam pikti mesela değerlendirdim bugün yine pik yine değerlendiricem muhtemelen bu akşam yada yarın çatlar yine değerlendiricem

dün değerlendirmeniz iyi olmuş. 3 gün olursa iyi olur ama zor oluyor. en azından 2 gün üst üste yapmaya çalışın. hemen ayaklanmayın, yastık koyun belinize, mümkünse sabah duş alın

dün değerlendirmeniz iyi olmuş. 3 gün olursa iyi olur ama zor oluyor. en azından 2 gün üst üste yapmaya çalışın. hemen ayaklanmayın, yastık koyun belinize, mümkünse sabah duş alın
3 güne zor oluyor diyorsun yav benim eşim 1 gün boş bırakmıyor bazen çok sinirleniyorum bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…