Dhea ne bilmiyorum ama değerlerin iyi duruyorKızlar merhaba öncelikle bende ultrasonda overler polikistik dendi. hormon değerlerim şu şekilde
Fsh 5,33
Lh 4, 81
Estradiol E2 26,66
TSH 2,173
Testesteron 0,44
DHEA- SO4 261,9
Prolaktin 14,57
Adetin üçüncü günü yapılan sizce nasıl
Teşekkür ederim bende bilmiyorum doktor istedi ama gösteremedimDhea ne bilmiyorum ama değerlerin iyi duruyor
Pco için lh fshnın iki katı olmalı diye biliyorum. Hormonlarda değil de sadece görüntüde pco olabilir. Zaten o pcodur hormonal olan pcos.Kızlar merhaba öncelikle bende ultrasonda overler polikistik dendi. hormon değerlerim şu şekilde
Fsh 5,33
Lh 4, 81
Estradiol E2 26,66
TSH 2,173
Testesteron 0,44
DHEA- SO4 261,9
Prolaktin 14,57
Pco yumurta tembelliği mi oluyor o zaman yani gebeliğe engel miPco için lh fshnın iki katı olmalı diye biliyorum. Hormonlarda değil de sadece görüntüde pco olabilir. Zaten o pcodur hormonal olan pcos.
Değil fazla yumurta oluyor sadece görüntüde o şekilde hormonlarda bir sıkıntı olmuyor.Pco yumurta tembelliği mi oluyor o zaman yani gebeliğe engel mi
Ay teşekkür ederim içimi rahatlattıniz çok açıklayıcı olmuş yorumunuz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhormonların pcos desteklemiyor. sadece yumurtalıklarda görüntü görüldüyse polikistik overdir. değerlerin zaten iyi. ama yumurtalıklarda fazla yumurta olduğu için yumurtalar her ay istenilen düzeyde ve kalitede büyüyemiyor. gebeliğe engel demek yanlış olur ama sağlıklı bir kadının her ay şansı varken senin bazı aylar şansın olmuyor maalesef.
bende hem görüntüde hem de hormonlarda pcos destekleyen sonuclar var. ona rağmen doktorum gebe kalma şansın yüksek sadece sağlıklı bir kadından daha uzun sürebilir dedi. 1 yıl gebe kalamadım. gecen ay ilaç desteğiyle güzel yumurtalarım oluştu ama. umarım sen en yakın zamanda gebe kalabilirsin
Teşekkür ederimDeğil fazla yumurta oluyor sadece görüntüde o şekilde hormonlarda bir sıkıntı olmuyor.
Hamila kalırsınız sıkıntı etmeyin.
amin inşallahAy teşekkür ederim içimi rahatlattıniz çok açıklayıcı olmuş yorumunuz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlar merhaba öncelikle bende ultrasonda overler polikistik dendi. hormon değerlerim şu şekilde
Fsh 5,33
Lh 4, 81
Estradiol E2 26,66
TSH 2,173
Testesteron 0,44
DHEA- SO4 261,9
Prolaktin 14,57
Bide benim reglim de çok düzensizleşti geçikmeler oluyor sürekli baya amh baktirmali miyim sizce
Benimde doktor ultrasonda polikistik dedi yumurtalıklarım çokmuş yumurtlayan polikistiksin dedi benimde sonuçlarım şu şekilde;Kızlar merhaba öncelikle bende ultrasonda overler polikistik dendi. hormon değerlerim şu şekilde
Fsh 5,33
Lh 4, 81
Estradiol E2 26,66
TSH 2,173
Testesteron 0,44
DHEA- SO4 261,9
Prolaktin 14,57
Bide benim reglim de çok düzensizleşti geçikmeler oluyor sürekli baya amh baktirmali miyim sizce