Kızlar Pazartesi günü kemik eğriliği ve sinüs ameliyatı oluyorum

arkadaşlar burun ameliyatını tamponsuz yapan iyi bi dr bulursanız bence o şekilde olun ; benim kemik eğriliği vardı ameliyat 15 dk sürmüş sonrasında hemen ayıldm iyileşmesi burun içindeki dikişlerin erimesi 1 ayı buldu ama ne tampon aldırma derdi ne başka bişey ilk bir hafta dikişleden dolayı dokunamadım sonra burnumu temizlemeye başladıkça açıldı rahatladı ama 1 ay sıkamadım düzgün silemedim filan şimdi iki taraflada düzgün nefes alabiliyorum hatta geçen gün nezle oldum ameliyatlı taraf da hiç akıntı olmadı bitaraf tıkalı akıntı var filan diğer taraf gayet açık rahat mukus salgısı yapmıyomu acaba diye meraklandım ama düzeldi sonra şimdi iki taraf da aynı davranıyo :) herkese geçmiş olsun ...

Geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum şimdiden.Eğer burunda fizyolojik bir problem yoksa ve sinüzit hastalığı inatçı bir şekilde sürekli tekrarlıyorsa bunun çözümü var arkadaşlar.Bilgi için özelden ulaşınız...(kısaca ameliyatsız çözüm)

çok geçmiş olsun. şu anki durumunuz hakkında bilgi verebilir misiniz? ameliyat sonrası bir problem yaşadınız mı?

meraba tatlım öncelikle geçmiş olsun bende haziran ayında bu ameliyatları oldum çarsamba günü ameliyat oldum persembe tamponun çıkartalım dedi doktor ama o gün tampon çıkartılırken tam bir facia yasadım kanamam durmadı ve tekrar tampon taktılar o acıyı size anlatamam.neyse cumartesi günü tamponlarımı aldılar bu süre içinde sürekli kanıyordu burnum ama normalmiş bu tampon çok rahatsız ediyordu tamponlar çıkartıldıktan sonra çok rahatladım şimdi çok çok iyiyim allaha şükür iyiki olmuşum diyorum ben genel anesteziyle oldum daha iyi gibi geldi bana uyandıktan sonra ağrın oluyor o kadar ama tabiki karar senin çok çok geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar benimde kronik sinüzitim var.Her sene resmen kafamın için doluyo.Şimdi de 4 haftadır griple uğraşıyorum o kadar kötüyümki antibiyotik kullandığım halde biraz geçer gibi oldu ama en ufak bir soğukta şimdi tekrar yeniledi ve ağır geçiriyorum.İki üç gündür ateş resmen gözlerimden çıkıyo sulanıyo hep dudaklarım ve burnum çatladı ve kurudu burnumu sürekli silmekten artık silmeye korkuyorum.gece bile sabahı zor ettim nefes alamıyorum burnum tamamen tıkalı.Sizden ricam bu ameliyat hakkında bilgi verirmisiniz.Hangi hastanede ameliyat oldunuz.En azından bende bu dertten kurtulurum.yarın randevu aldım kulak burun boğaz doktoruna gidecem.Sürekli ilaç nereye kadar yani çaresi varsa bende kurtulayım.

Uğur böceğim şuan sinüzit sıkıntısı çekiyormusun tekrar ettimi sünizitin bende uzun zmndır çekiyorum bu illeti ameliyat olmaya da korkuyorum tekrar edecekse eğer ameliyat olmamın da bir faydası yok diye düşünyüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…