• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Pazartesi günü kemik eğriliği ve sinüs ameliyatı oluyorum

UgurBocegim 29 09 05 09

Hayat paylaştıkça güzeldir
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
255
1
318
Bingöl
Merhaba şekerler.:3:
Epeydir kronik sinüzit ile boğuşuyorum.En sonunda ameliyat olmaya karar verdim.Ameliyat için Pazartesiye gün aldım.Bu ameliyatı geçiren arkadaşlar ameliyat esnasında genel anestezi mi lokal anestezi mi uygulanıyor.Hangisi sizce daha iyi.Şu ameliyatı olayım bu konuda tereddütte olan bütün arkadaşları bilgilendireceğim.Çünkü ben çok araştırma yaptım ama olayım mı olmayayım mı diye sağlıklı bilgiye ulaşamadım.
Bir de en önemlisi dualarınızı bekliyorum kızlar.Basit bir operasyon deniyor ancak her şey Yüce Rabbimin (c.c.) takdiri.Varsa hakkım hakkınızı helal edin.:72::nazar:

Allahım yardımcın olsun. Geçmiş olsun. Bende 3 mayıs gibi kemik eğriliği için ameliyat oluyorum inşallah sorun çıkmazsa.

Son düzenleme:
Allahım yardımcın olsun. Geçmiş olsun. Bende 3 mayıs gibi kemik eğriliği için ameliyat oluyorum inşallah sorun çıkmazsa.

Teşekkür ederim güzelim.Pazartesi ameliyat oldum.Perşembe günü burnumdaki tampon alındı.Ancak benim kemik eğriliği ile birlikte sağ sinüs ameliyatı da yapıldı.Sağ yanak kısmından kesi açıldı.İkisi de bir arada olduğu için epey zorlandım.Yalnız sizinki tek burun kemik eğriliği ise daha kolay olur diye tahmin ediyorum.Genel anestezi yapıldı.Anestezi sonrası hemen uyandım İşlem sanki bana 5 dakika sürdü gibi geldi.Oysa 45 dakika sürmüş.Ameliyatı hiç hissetmiyorsunuz.Ancak sonra tampon alıncaya kadar biraz nefes alma ve tıkanıklık problemi oluyor.Tampon alındıktan sonra rahatlıyorsunuz. O kadar da zor değil.Rabbim (c.c.) kolaylıklar versin inşallah.Tez zamanda kurtulursunuz.

Teşekkür ederim güzelim.Pazartesi ameliyat oldum.Perşembe günü burnumdaki tampon alındı.Ancak benim kemik eğriliği ile birlikte sağ sinüs ameliyatı da yapıldı.Sağ yanak kısmından kesi açıldı.İkisi de bir arada olduğu için epey zorlandım.Yalnız sizinki tek burun kemik eğriliği ise daha kolay olur diye tahmin ediyorum.Genel anestezi yapıldı.Anestezi sonrası hemen uyandım İşlem sanki bana 5 dakika sürdü gibi geldi.Oysa 45 dakika sürmüş.Ameliyatı hiç hissetmiyorsunuz.Ancak sonra tampon alıncaya kadar biraz nefes alma ve tıkanıklık problemi oluyor.Tampon alındıktan sonra rahatlıyorsunuz. O kadar da zor değil.Rabbim (c.c.) kolaylıklar versin inşallah.Tez zamanda kurtulursunuz.

Amin inşallah. Geçmişler olsun size. Allah'ım hepimize sağlık, sıhhat versin. Çok heyecanlıyım ve biraz korkuyorum.

Amin inşallah. Geçmişler olsun size. Allah'ım hepimize sağlık, sıhhat versin. Çok heyecanlıyım ve biraz korkuyorum.

Korkmayın.Anestezi altında bir şey hissetmiyorsunuz zaten.Ameliyat esnasında acı hissetmemek güzel bir şey.Çıktıktan sonra da biraz problem oluyor ama zaman herşeyin ilacı.Rabbim (c.c.) yar ve yardımcınız olsun.

arkadaslar gecmis olsun.benim sormak istedigim bir sey var.ameliyat sonrasinda burun egriligi disardan görünümü de düzeldi mi ve ücreti ne kadar?

benim kemik eğriliği dışardan belli olmuyor. nefes almak için yollar tıkalı oluyor ben yolları açtırdım yani.
Ameliyat sonrası dışardan bakınca hiç birşey belli olmuyor. Ben çok iyi bi doktora gittim hiç sorun yaşamadım gerçekten. şimdi çok güzel kokular alabiliyorum; ben kullandığım parfümün bile kokusunu net alamıyordum şimdi müthiş koku alıyorum iyisiyle kötüsüyle.

Son düzenleme:
kızlar çok geçmiş olsun...benimde acil olmam gerekiyor bu ameliyatı..burun taşı,kemik eğriliği ve sinüs:25: ammaa gelin görünkü acayip korkuyorum...haytım boyunca pek çok vadire atlatıp da hiç mi dr a gitmemiş biriyim ben:( napcam bilmiyorum...özellikle burun taşı dr.un demesine göre saatli bomba gibi duruyormuş orda..iyi dr lazım iyi hastane lazım off yaaa..cesaretli olanlara imreniyorum gerçekten:59:

benim kemik eğriliği dışardan belli olmuyor. nefes almak için yollar tıkalı oluyor ben yolları açtırdım yani.
Ameliyat sonrası dışardan bakınca hiç birşey belli olmuyor. Ben çok iyi bi doktora gittim hiç sorun yaşamadım gerçekten. şimdi çok güzel kokular alabiliyorum; ben kullandığım parfümün bile kokusunu net alamıyordum şimdi müthiş koku alıyorum iyisiyle kötüsüyle.

öncelikle geçmiş olsun. benim de kemik eğriliğinden ameliyat olmam gerekiyor ama bunun için doktor çok önemli. siz nerde ve hangi doktora ameliyat oldunuz?

mrb arkadaşlar kemik eğriliği ameliyatı için tamponsuz yapıyorum dedi bana da drum cuma günü olucam yarım saat sürer 2 saat sonra taburcu olursun iki gün sızıntı şeklinde kan gelir sonra geçer dedi çok basit anlatıyo ama burda okuduklarım da hep tampondan bahsediyosunuz birde genel anestezi filan demedi burnunu uyuşturp senide bi takım ilaçlarla uykulu hale getiricez deid bu genel anestezi mi yani ben 15 20 senedir çekiyorum tek taraf hep tıkalı burnum kırılmış kemik üstünde kemik varmış onu alıcak sizinkilerle aynı değilmi acaba yaa tampon korkutuyo da beni :((

öncelikle geçmiş olsun. benim de kemik eğriliğinden ameliyat olmam gerekiyor ama bunun için doktor çok önemli. siz nerde ve hangi doktora ameliyat oldunuz?

Ben PROF. DR. İsmet BAYRAMOĞLU'na gittim. Akay hastanesinde ameliyat oldum. Hiç ama hiç sıkıntım olmadı. Herkes tampon olayından korkuyo ama o kadar kolay çıktı ki hiç sıkıntı çekmedim ben. Ama doktorumun söylediği gibi teknoloji hergün gelişiyo ve bu sağlık işi paraya bakıyo. başka hastalerde sadece pamuk tıkıyorlar benimki kesinlikle öyle değildi. ve hiç anlamadım çıkarılırken. Size geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun. benim eşime de geçen pzrt kemik eğriliği, et küçültme ve sinüs kanalları temizleme işlemleri uygulandı.48saat sonra tampon çıkarıldı. şu an kemik olan taraftan nefes alma net değil. sen böyle problemler yaşamışmıydın? çarşamba kontrol var bakalım ne diycek doktor.

bir d eb ameliyatı düşünen arkadaşalr doktora hangi tamponu kullanıyosunuz die sorun. kimi sorunsuzca alınıyomuş. nbizimki çok acılı oldu. kocaman sargı bezleri çıktı. bu devirde hala sargı bezi kullandı ya doktoru tebrik ettim. ama iş işten geçti. operasyon öncsi muhakkak tampon işini konuşun derim..

çok geçmiş olsun. benim eşime de geçen pzrt kemik eğriliği, et küçültme ve sinüs kanalları temizleme işlemleri uygulandı.48saat sonra tampon çıkarıldı. şu an kemik olan taraftan nefes alma net değil. sen böyle problemler yaşamışmıydın? çarşamba kontrol var bakalım ne diycek doktor.

bir d eb ameliyatı düşünen arkadaşalr doktora hangi tamponu kullanıyosunuz die sorun. kimi sorunsuzca alınıyomuş. nbizimki çok acılı oldu. kocaman sargı bezleri çıktı. bu devirde hala sargı bezi kullandı ya doktoru tebrik ettim. ama iş işten geçti. operasyon öncsi muhakkak tampon işini konuşun derim..

çok geçmiş olsun.içi delikli tamponlar varmış.hem nefes almada sorun olmuyormuş hemde silikon gibi olduğundan yaraya yapışmadan kolay çıkıyormuş.benimde 2. ameliyatım olacak.onun için araştırırken gördüm.1. de tampon sorununu bende yaşadım

Back