kızlar 3 gündür serçe parmağım,yüzük parmağım ve orta parmağım uyuşuk diğer
parmaklarımda sorun yok ama uyuşukluk bileğime kadar indi :uhm:geçer diye bekledim geçmiyor pazartesi doktora gidicem ama hangi bölüme gideceğimide bilemiyorum
bu uyuşukluk hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim ve hangi bölüme gitmem gerekiyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .....:uhm::çok üzgünüm:
arkadaşlar bugün doktora gittim filim çektiler sonuç boyun düzleşmesiymiş benneyaptımki sinirsel dedi ilaç tedavisine başladık ilaçlar bittiğinde geçmesse
fizik tedavisine başlıycakmışım :a015:bu sinir nasıl bir illetki herşeyi ona bağlıyolar
bunada şükür allah daha kötü dertlerden korusun. hepinize çoooooook teşekkürlera.s.a.s.
arkadaşlar dün dotora gitmeden araştırdım netten uyuşukluk hakkında karpaltünel senderomumuymuş doktora söyladim netten baktım hastalığım bumu dedim yok değil dedi sinir sıkışması dedi
bende anlamadım devlet hastanesine gitmiştim doktar hem benim filmime bakıyordu hemde telefonla konuşuyordu yani baştan sağma gibi baktı geçmesse bende dediğiniz gibi ya ortopetiye yada beyin cerrahına gidiyim bakalım onlar ne dicek
yardımlarınız için çokkkkkkkkkkk teşekkür ederima.s.a.s.
Benim de ara sıra dudaklarım uyuşuyor neden bilmiyorum hissizlik oluyor sıcak su içsem hissetmiyorum en yakın zamanda doktora gideceğim zaten baş ağrılarım da arttı
kızlar 3 gündür serçe parmağım,yüzük parmağım ve orta parmağım uyuşuk diğer
parmaklarımda sorun yok ama uyuşukluk bileğime kadar indi :uhm:geçer diye bekledim geçmiyor pazartesi doktora gidicem ama hangi bölüme gideceğimide bilemiyorum
bu uyuşukluk hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim ve hangi bölüme gitmem gerekiyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .....:uhm::çok üzgünüm: