- 1 Mayıs 2017
- 1.205
- 1.262
-
- Konu Sahibi mformomdata
Çiçeksi bi koku değil michloe love story kullanıyorum ben ve rahatsız etmeyen hafif ama kalıcı bir koku.
Çiçeksi bi koku değil mi
Chloe love story kullanıyorumBen şöyle mis gibi ferah kalıcı ama çiçeksi bi koku arayışı içerisindeyim. Genelde beğendiğim parfümlere baktığımda içeriğinde mutlaka yasemin, portakal çiçeği oluyor size de fikir olması açısından . Ama şöyle kalıcı insanın ne hoş koku diyeceği bir koku arıyorum şekersilikten uzak ve baharat kokusu da hep rahatsız eder beni o yüzden içinde ağır baharat notası olmayan tertemiz bi koku arıyorum.ARMANİ MY WAY kullandım ve aşık oldum o tür ama yayılımı güçlü bir koku istiyorum.
AA bende.chloe love story kullanıyorum ben ve rahatsız etmeyen hafif ama kalıcı bir koku.
O biraz son notalarında tatlımsılasmıyor mu yaYves Saint Laurent Libremütüüüş
Hangi firmadan alıyorsunuz doldurma mı? Orijinal parfümler malum artık bütçeleri aşıyorchloe love story kullanıyorum ben ve rahatsız etmeyen hafif ama kalıcı bir koku.
ben sephoradan aldim orjinal parfüm. daha uygun olarak zaradan orchid de kullanıyorum. o da victoria secret bombshell muadili. çiçekli güzel bi koku o daHangi firmadan alıyorsunuz doldurma mı? Orijinal parfümler malum artık bütçeleri aşıyor
VS bombshell nasıl?ben sephoradan aldim orjinal parfüm. daha uygun olarak zaradan orchid de kullanıyorum. o da victoria secret bombshell muadili. çiçekli güzel bi koku o da
onun orjinalini kullanmadım hiç. dediğim gibi zara muadilini kullandım. aman aman kalıcı değil. gün içinde ben 2-3 kez tazeliyorum. ama ucuz olduğu için çok önemli değil jdkfm kokusu da gayet güzel.VS bombshell nasıl?
Yne ferah ve kalıcı bi koku mu? Birkaç yerde daha görmüştüm önerisini.
Yaa tamamdır, teşekkür ettiimonun orjinalini kullanmadım hiç. dediğim gibi zara muadilini kullandım. aman aman kalıcı değil. gün içinde ben 2-3 kez tazeliyorum. ama ucuz olduğu için çok önemli değil jdkfm kokusu da gayet güzel.
içeriği böyle