Kızlar parfüm ismini hatırlamıyorum bir yardımcı olur musunuz?

Sevil parfümeri ya da Tekin Acar gibi büyük biyerde tecrübeli satıcılara sormayı denedin mi? ufak tefek kozmetikçiler bilmez belki ama tecrübeliler bilebilir bence

İlk parfüm şişesi bana sadece 2 parfümü anımsattı.
Vakkonun bir serisi vardı, çok eskiden kullanmıştım adını malesef anımsamıyorum ama.
İçerisinde sabunlarından dolap kokularına olan bir set halinde satılırdı.
Diğer seçenek ise avonun bir parfümü vardı, bu şişe formunda adı rare gold sanırım.

İkinci şişe ise aslında çok tanıdık, eğer bahsettiğiniz şişenin rengi hafif morumsu ise çevremde birçok kullanan var ama sevmediğim içina dını hiç anımsamam.
Lancome, Dior ya da Givenchy olma ihtimali yüksek.

Kozmetik sitelerine girip inceleyin tek tek derim.

iyice devlet meselesine döndü bu iş.
elif nerdesin ? bak forumcek seferber olduk şişeyi bulmak için

Kızlar benimde bilemediğim bi koku war:))) arkdşm almıştıı açık parfüm şişenin üzerinde newsense yazıor we 45 nolu netten bakıorum yok o arkdşmlada konşmuoruzz bu kokuyu nasıl bulabilirm ben

fujiyama??
onun kapağı yok ama altı üstünden daha geniş
maalesef değil canım.
Bence siz bu parfümü rüyanızda görmüşsünüz böyle bir parfüm yokki
Rüyamda görmediğime eminim. Bunca insanla oyun oynamıyorum herhalde.

Ayrıca önerdiğin bütün parfümlere baktım ama maalesef yok ama çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.

hayır canım değil.

1 resim : Rare Gold Edp Parfüm
2. resim : Giorgio Armani parfüm

maalesef...

Insanin kafasina takilinca takiliyor ama cok guzel oarfumler var. Mutlaka birinden biri zevkinize uyar yani..
Eger market icinde satilan ucuz parfumlerden hediye getirdiyse bumamiz zaten imkansiz..

Yani öyle ucuz bir görüntüsü yoktu ama yinede bilemedimki.

Sevil parfümeri ya da Tekin Acar gibi büyük biyerde tecrübeli satıcılara sormayı denedin mi? ufak tefek kozmetikçiler bilmez belki ama tecrübeliler bilebilir bence

Bakıcamm canım

Ahh ahh incelemedimmi tek tek baktım ama yok.

iyice devlet meselesine döndü bu iş.
elif nerdesin ? bak forumcek seferber olduk şişeyi bulmak için

Teşekkür ederim canım benim inş. bulucaz :)

Son düzenleme:
Bu aranan kokunun Makedonya'nın yerli parfümü ya da komşu ülkelerden (bulgaristan,arnavutluk ,sırbistan ,hırvatistan romanya, bosna-hersek) ithal edilmiş bir parfüm olduğunu balkanlarda satılan bir parfüm olduğunu düşünmeye başladım.Biri daha önce yazmıştı ; nasıll flormarın, pastelin,cecilin ya da başka yerli markaların parfümleri varsa Türkiye'de onların da yerli ya da komşudan ithal parfümleri vardır.Herzaman olmasa da genellikle bu kokular ünlü markaların takilidi veya benzeri olur.

aynen haklısın canım ya benzer bi kokusunuda bulsam affetmem yani
Resmini çizemezmisin basitçe de olsa

Denedm ama çizdiğimle orjinali arasında hiç benzerlik yok yanıltmak istemem

maalesef bu değil canım.

ümidimi kaybettim ama yine de bi tane paylaşıym.aşağıdaki mi.eğer değilse aşağıdakine ne kadar benziyo.rengi şişe biçimi kapak kısmı falan.aralarındaki farklar neler.?

bu değil canım.

ümidimi kaybettim ama yine de bi tane paylaşıym.aşağıdaki mi.eğer değilse aşağıdakine ne kadar benziyo.rengi şişe biçimi kapak kısmı falan.aralarındaki farklar neler.?

canım şişe yapısı üst böylede alt böyle değil daha dar renk böyle kapak anlattığım gibi zaten böyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…