maalesef değil canım.fujiyama??
onun kapağı yok ama altı üstünden daha geniş
Rüyamda görmediğime eminim. Bunca insanla oyun oynamıyorum herhalde.Bence siz bu parfümü rüyanızda görmüşsünüz böyle bir parfüm yokki
Bence kesin bu linkteki kokudur
Парфеми - GREEN MASTER Coorp.
Onun kapagi var bence o degil. Kapagi yok ya gaultier olabilir mi
http://www.idealfiyatrehberi.com/th...ier_Classique_EDP_100ML_Bayan_Parfum_4773.jpg
1 resim : Rare Gold Edp Parfüm
2. resim : Giorgio Armani parfüm
Insanin kafasina takilinca takiliyor ama cok guzel oarfumler var. Mutlaka birinden biri zevkinize uyar yani..
Eger market icinde satilan ucuz parfumlerden hediye getirdiyse bumamiz zaten imkansiz..
Sevil parfümeri ya da Tekin Acar gibi büyük biyerde tecrübeli satıcılara sormayı denedin mi? ufak tefek kozmetikçiler bilmez belki ama tecrübeliler bilebilir bence
İlk parfüm şişesi bana sadece 2 parfümü anımsattı.
Vakkonun bir serisi vardı, çok eskiden kullanmıştım adını malesef anımsamıyorum ama.
İçerisinde sabunlarından dolap kokularına olan bir set halinde satılırdı.
Diğer seçenek ise avonun bir parfümü vardı, bu şişe formunda adı rare gold sanırım.
İkinci şişe ise aslında çok tanıdık, eğer bahsettiğiniz şişenin rengi hafif morumsu ise çevremde birçok kullanan var ama sevmediğim içina dını hiç anımsamam.
Lancome, Dior ya da Givenchy olma ihtimali yüksek.
Kozmetik sitelerine girip inceleyin tek tek derim.
iyice devlet meselesine döndü bu iş.
elif nerdesin ? bak forumcek seferber olduk şişeyi bulmak için
Senin kokunu ararken bülent ersoy unkini buldum
Bu aranan kokunun Makedonya'nın yerli parfümü ya da komşu ülkelerden (bulgaristan,arnavutluk ,sırbistan ,hırvatistan romanya, bosna-hersek) ithal edilmiş bir parfüm olduğunu balkanlarda satılan bir parfüm olduğunu düşünmeye başladım.Biri daha önce yazmıştı ; nasıll flormarın, pastelin,cecilin ya da başka yerli markaların parfümleri varsa Türkiye'de onların da yerli ya da komşudan ithal parfümleri vardır.Herzaman olmasa da genellikle bu kokular ünlü markaların takilidi veya benzeri olur.
Resmini çizemezmisin basitçe de olsa
bu değil canım.bu olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?