KIZLAR PARANOYAK OLDUM..

OLSUN ARTIK

iki güzel prenses
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
229
102
aslında bunu yazmak hiç aklıma gelmemişti ama az önce bi arkadaşın yazısını okuyunca yazdım..hırsız korkusu var içimde bin şükür hiç başıma gelmedi ama şu bir kaç aydır okadar çok vaka duydumki korkuyorum..kızım kendi odasında uyuduğu için odamızın kapısı açık uyuyorum ama nasıl bir uyku sanki devamlı biri içeri girecekmiş,bize birşey yapacakmış gb.gece kalkıp lavaboya gidiyorum ama korkarak sanki biri karşıma çıkacak zannediyorum kafamda bir sürü şey kuruyorum..bütün kapıları kilitliyorum ama en küçük bi çıt sesinde hemen gözüm açılıyor tedirgin oluyorum..nasıl kurtulucam bu düşünceden?

düşünmeyin öyle aklınıza başka şeyler getirin yoksaa paranoyak olursunuz Allah korusun

Bende aynı şekilde. Alt katta kv oturuyor ben3, kattayım. İlk evlendiğim zamanlarda ilk 3 4 ay hep diken üzerindeydim resmen. Eşim vardiyalı çalışıyor o gelmeden eve uyuyamıyordum. Bazen gece 3te bazende 4bucukta geliyordu eve. O dönem çalışmıyordum, o gelene kadar ne kadar eski dizi varsa tum bölümlerini iizliyordum Buzdolabı çalışır korkardım, dışarıdan ufacık tık diye ses gelir irkilirdim. Hatta bazen öyle bir şey oluyor ki yanımda eşim yatmasına rağmen sırtımı kapıya dönüp yatıyordum bi ses gelse kapı tarafına dahi kafamı çevirip bakamıyordum. Gerçekten çok sıkıntılı bir durum. Anlayabiliyorum seni

bendede aynı korku var yılardan beri...kendi içimi rahatlatmak için pencerelere hırsız kilidi taktırdım..yatarken dua okuyorum..

Kapı kilidinizi değiştirin korumalılar oluyor ondan yaptırın. Balkon ve camlara kilit taktırıp alarm takarsanız en azından içiniz rahat uyursunuz.

Sürekli bunu düşünürseniz kendinizden bile korkar hale gelirsiniz.
Evham yapmak yeine kendinizi sakinleştirip dua okuyun
Bende birara deprem korkusu vardı ki yaşamadım depremi öyle aman aman
Sonra düşündüm olsa ne yapacağım yani elimden ne gelir
Bol dua ve güzel şeyelr düşünürseniz daha çabuk geçer
Camlarinizada alarmlı kilitlerden taktırın mesela çözülür

Yatmadan önce biliyosan ayetel kürsi oku. Ben cok korkarsam yada evham yaparsam öyle yapıyorum. Ayrıca okuduktan sonra okuduğun duaya güven. Aklına hırsız yada başka bişey gelirse okuduğun dua aklına gelsin. Gerekirse için rahatlayana kadar oku.
Not: Ben bu duayı çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…