How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kızlar oyun parkı aldım mothercare den sizce ii mi ettim

limon_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
385
0
26
Ankara
dün gittik dayanamadık indirim vardı oyunparkı aldık çok övdiler beşik almayon dediler bunu 3 yaşına kadar kullanır dediler bizde vazgeçtik oyun parkı aldık inşallah memnun kalırım daha önce bu tarz ürünleri kullananlöar vsar mı bir de almam gerekenleri yazın kafan çok karışıkkkkkkk ne alacağımı şaştım

oyun parkı almakla cok ıyı etmıssın çok kullanışlı oluyo ayrıca bebek buyudukce derınlestırebılıyosun bu yüzden düşme tehlıkesıde yok arkadasım besık almıştı bebek tutunup kalkmaya baslayınca yanı 8 aylık falanken besıkten düştü bişisi yok ama tehlıkelı çunku besıkler derın olmuyo hıç hemde 1 yasından sonra kullanılmıyo ama park beşikler daha uzun sure kullanılabılıyo............

aynen arkadaşlarımda bana öyle dedi eşimede iş yerinde söylemişler aldık bakalım inşallah dediğin gibi olurr gidip gelip seviyorumm :)

bu arada birde seyahalerde kullanabiliyorsun katlaayıp çantasına koyuyorsun çok kullanışlı diye düşünüyorum :))

şehir dışına çıkanlar için yani bizim gibiler için kullanışlı

Back