- Konu Sahibi moonlightx34
-
Valla adetim 4 gün gecikti ama ben inostol kullanıyorum yani bunu kullanırken normalde adet olmam gerekiyor ama olmadımSenin durum nedir
Test yaptınız mı hiçValla adetim 4 gün gecikti ama ben inostol kullanıyorum yani bunu kullanırken normalde adet olmam gerekiyor ama olmadım
Hayır yarın yapacam inşallah ama ne gebeliğe nede adete dair belirtim yok bilmiyorum ki hamile olunca nasıl belirtiler yaşanıyorTest yaptınız mı hiç
Yani ben ilk gebeliğimde günüm geçtiydi sonra birden bire çalışırken başım döndüydü çok bitkindim o zaman anladım benHayır yarın yapacam inşallah ama ne gebeliğe nede adete dair belirtim yok bilmiyorum ki hamile olunca nasıl belirtiler yaşanıyor
Mesajın üstüne tikleyip dosya ekle bölümü var ordan ekle canımBen bugün gebelik testi yaptım ilk dakikalarında t çizgisi çok aşırı hafif belliydi ama saatler sonra bakınca koyulaşma var
Testi yükleyin bakalım bı de hangi test aldiniz bazen testler yanlış çıkabiliyor ben 4 tane ayrı test yaptım pozitif çıktı adetim 4 gün geçti sonra leke geldi 2 gün ondan sonra adetim sokulduFotoğraf nerden ekleniyor fotoğraf aklesem ama yerini bilmiyorum ki nasıl eklenir
Ama nerden yuklicem bilmiyorumTesti yükleyin bakalım bı de hangi test aldiniz bazen testler yanlış çıkabiliyor ben 4 tane ayrı test yaptım pozitif çıktı adetim 4 gün geçti sonra leke geldi 2 gün ondan sonra adetim sokuldu
Bak gösteriyorumAma nerden yuklicem bilmiyorum
Ya olmuyor orda galeri görüntüsü var basınca foto ekle yada kaydır yazıyor basıyorum bir türlü girmiyor fotolara göndersemBak gösteriyorum
Yumurta çatlamamış olabilir yeniden bir yumurta büyüyor çatlayavak olabilir ama bu testi direk yorumlarsak bu henüz çatlamamış yumurta demek 18 mm olabilir ama kaliteli güzel ve istenilen yumurt 21 mm gibi çatlar yarın yine test yapın mutlakaYumurta çatladıktan 2 gün sonra ovülasyon testinin böyle çıkması normal mi yoksa gebelik mi oluşuyor ya da gün geçtikçe silikleşir mi ne zaman gebelik testi yapmalıyım
Foto ekle işte ona tiklatYa olmuyor orda galeri görüntüsü var basınca foto ekle yada kaydır yazıyor basıyorum bir türlü girmiyor fotolara göndersem
Foto ekle işte ona tiklat
Kurumuş bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?