- 4 Ocak 2023
- 98
- 9
- 16
- 21
- Konu Sahibi moonlightx34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NormalYumurta çatladıktan 2 gün sonra ovülasyon testinin böyle çıkması normal mi yoksa gebelik mi oluşuyor ya da gün geçtikçe silikleşir mi ne zaman gebelik testi yapmalıyım
Aynı koyulukta da da değil ama yani bu çok normal bu şekilde olması gitgide silikleşir sonra tekrar aynı şekilde koyulaşır ama önemli olan aynı koyulukta olması o da zaten şu an öyle bir şey mümkün değil daha iki gün olmuş dediğiniz gibi olması için en az on gün geçmesi lazım ki kana karışsın ki belli olsunYumurta çatladıktan 2 gün sonra ovülasyon testinin böyle çıkması normal mi yoksa gebelik mi oluşuyor ya da gün geçtikçe silikleşir mi ne zaman gebelik testi yapmalıyım
Bence daha yumutlama devam ediyorYumurta çatladıktan 2 gün sonra ovülasyon testinin böyle çıkması normal mi yoksa gebelik mi oluşuyor ya da gün geçtikçe silikleşir mi ne zaman gebelik testi yapmalıyım
Yumurtlama oldu diye düşünüyorum koyuluktan sonraki gün baya bi ağrı çektim nedense çatlama olmuştur diyeBence daha yumutlama devam ediyor
Hatta nedense ilk kez bu kadar ağrı yaşadımBence daha yumutlama devam ediyor
Gebelik testi yaptınız mıKızlar banada yardım edin lütfen benim de adetim 2 gün gecikti olmadım normalde de düzensiz adetlerim oluyor ovulasyon testi yaptım az önce birazcık koyuluk vardı acaba hamilemiyim
Hayır henüz yapmadım yapmaya korkuyorum ya yine negatif çıkarsa diyeGebelik testi yaptınız mı
Yaptınız ovülasyon testin resmi var mı yüklesenizHayır henüz yapmadım yapmaya korkuyorum ya yine negatif çıkarsa diye
Daha test için çok çok erken yumurtlamanın üstünden en az 12/13 günü bekleyin kanda bakmak için. İdrar içinde 14.gün flan en ideali.Hayır henüz yapmadım yapmaya korkuyorum ya yine negatif çıkarsa diye
Evet ama 5 yıldır istiyorum 21 yaşındayım neden olmuyor bilmiyorum çok üzülüyorum bunun için sürekli dua ediyorum Allah'aDaha test için çok çok erken yumurtlamanın üstünden en az 12/13 günü bekleyin kanda bakmak için. İdrar içinde 14.gün flan en ideali.
Sonra üzülüyoruz negatif görünce. Ama inanın erken öğrenmekte hiç iyi değil. Sürekli takip yapıyosunuz arttı mı artmadı mı vs diye.
Ekim ayında kimyasal geçirdim erken öğrendiğim içindi belkide. 14 betayla öğrendim. 800lere kadar çıktı sonra kanama oldu 200 lere düştü ve sonlandı.
İnan çok isteyince olmuyor. Demekki henüz nasibinde yok. Çok kasma daha yaşında genç tadını çıkar biraz evliliğinin. Zaten nasibinde ne zamansa o zaman gelecek er yada geç.Evet ama 5 yıldır istiyorum 21 yaşındayım neden olmuyor bilmiyorum çok üzülüyorum bunun için sürekli dua ediyorum Allah'a
Teşekkür ederim güzel yorumun için bende diyorum Rabbim güzel birşey vermeden önce imtihan eder insanı bu imtihan beni her an Rabbime dahada çok yaklaştırıyor ya ondan gelen imtihan başım gözüm üstüne..İnan çok isteyince olmuyor. Demekki henüz nasibinde yok. Çok kasma daha yaşında genç tadını çıkar biraz evliliğinin. Zaten nasibinde ne zamansa o zaman gelecek er yada geç.