• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ovülasyon testime bakarmısınız

moonlightx34

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
98
9
16
21
Yumurta çatladıktan 2 gün sonra ovülasyon testinin böyle çıkması normal mi yoksa gebelik mi oluşuyor ya da gün geçtikçe silikleşir mi ne zaman gebelik testi yapmalıyım

Eklentiler

• IMG_1610.jpeg
    IMG_1610.jpeg
    245,7 KB · Görüntüleme: 50
Yumurta çatladıktan 2 gün sonra ovülasyon testinin böyle çıkması normal mi yoksa gebelik mi oluşuyor ya da gün geçtikçe silikleşir mi ne zaman gebelik testi yapmalıyım
Aynı koyulukta da da değil ama yani bu çok normal bu şekilde olması gitgide silikleşir sonra tekrar aynı şekilde koyulaşır ama önemli olan aynı koyulukta olması o da zaten şu an öyle bir şey mümkün değil daha iki gün olmuş dediğiniz gibi olması için en az on gün geçmesi lazım ki kana karışsın ki belli olsun

Kızlar banada yardım edin lütfen benim de adetim 2 gün gecikti olmadım normalde de düzensiz adetlerim oluyor ovulasyon testi yaptım az önce birazcık koyuluk vardı acaba hamilemiyim

Hayır henüz yapmadım yapmaya korkuyorum ya yine negatif çıkarsa diye
Daha test için çok çok erken yumurtlamanın üstünden en az 12/13 günü bekleyin kanda bakmak için. İdrar içinde 14.gün flan en ideali.
Sonra üzülüyoruz negatif görünce. Ama inanın erken öğrenmekte hiç iyi değil. Sürekli takip yapıyosunuz arttı mı artmadı mı vs diye.
Ekim ayında kimyasal geçirdim erken öğrendiğim içindi belkide. 14 betayla öğrendim. 800lere kadar çıktı sonra kanama oldu 200 lere düştü ve sonlandı.

Daha test için çok çok erken yumurtlamanın üstünden en az 12/13 günü bekleyin kanda bakmak için. İdrar içinde 14.gün flan en ideali.
Sonra üzülüyoruz negatif görünce. Ama inanın erken öğrenmekte hiç iyi değil. Sürekli takip yapıyosunuz arttı mı artmadı mı vs diye.
Ekim ayında kimyasal geçirdim erken öğrendiğim içindi belkide. 14 betayla öğrendim. 800lere kadar çıktı sonra kanama oldu 200 lere düştü ve sonlandı.
Evet ama 5 yıldır istiyorum 21 yaşındayım neden olmuyor bilmiyorum çok üzülüyorum bunun için sürekli dua ediyorum Allah'a

Evet ama 5 yıldır istiyorum 21 yaşındayım neden olmuyor bilmiyorum çok üzülüyorum bunun için sürekli dua ediyorum Allah'a
İnan çok isteyince olmuyor. Demekki henüz nasibinde yok. Çok kasma daha yaşında genç tadını çıkar biraz evliliğinin. Zaten nasibinde ne zamansa o zaman gelecek er yada geç. 🌸

İnan çok isteyince olmuyor. Demekki henüz nasibinde yok. Çok kasma daha yaşında genç tadını çıkar biraz evliliğinin. Zaten nasibinde ne zamansa o zaman gelecek er yada geç. 🌸
Teşekkür ederim güzel yorumun için bende diyorum Rabbim güzel birşey vermeden önce imtihan eder insanı bu imtihan beni her an Rabbime dahada çok yaklaştırıyor ya ondan gelen imtihan başım gözüm üstüne..

Proceive f olanı kullanan oldu mi acaba aranızda doktor bu ay banada eşimede verdi bana f olanı eşime m olanı yazdı benikinin içinde miyo inostol var acaba bu gebe kalmaya yardımcı bir vitamin takviyesi mi

Aslında bu kadınlar kulübü sitesi güzel bı alan hiç tanımadığımiz insanlarla konuşmak bazen iyi geliyor hep beraber inşallah güzel haberler alır ve burdan paylaşırız 🌸🙏

Back