Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lh seviyesi pcos da hep yüksek olduğu için bu testler çok doğru sonuç vermiyor maalesef kuzum.. Hormon seviyenizi normal düzeye çekmek için uğraşmanız gerekebilir ovulasyon testinden doğru yararlanabilmek için...
Lh seviyesi pcos da hep yüksek olduğu için bu testler çok doğru sonuç vermiyor maalesef kuzum.. Hormon seviyenizi normal düzeye çekmek için uğraşmanız gerekebilir ovulasyon testinden doğru yararlanabilmek için...
2 kez mi yumurtladınız ? Bide bu testin markası nedir ? Aslında var gibi ama 10.dk dan sonra silik çıkanlara buharlaşma çizgisi deniyor. İsterseniz yarın sabah ilk idrarla başka bir test markasıyla tekrarlayın.. İnşallah miniğiniz sizinledir
evet buda yumurtlama testim innovita instegram üzerinden aldim hamilelik testide onlara ait ben en iyisi 1 hafta daha bekliyim kırmızıyı görmezsem testi tekrarlicam