- 30 Eylül 2019
- 24
- 8
- 36
- 34
- Konu Sahibi meltemresahin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet geçen ay yeni öğrendim ve bu testler 12 ci adetin 24 günü 17 ci adetin 33 günü çıkan 11 gün var reglime 44 54 gün arası oluyorumTatlım pcos var mı sende ?
Lh seviyesi pcos da hep yüksek olduğu için bu testler çok doğru sonuç vermiyor maalesef kuzum.. Hormon seviyenizi normal düzeye çekmek için uğraşmanız gerekebilir ovulasyon testinden doğru yararlanabilmek için...evet geçen ay yeni öğrendim ve bu testler 12 ci adetin 24 günü 17 ci adetin 33 günü çıkan 11 gün var reglime 44 54 gün arası oluyorum
Lh seviyesi pcos da hep yüksek olduğu için bu testler çok doğru sonuç vermiyor maalesef kuzum.. Hormon seviyenizi normal düzeye çekmek için uğraşmanız gerekebilir ovulasyon testinden doğru yararlanabilmek için...
ilk yumurtlamaya gore 14. gün ikincisine gore 9. gün ancak bi 15 dakika sonra hamilelik testi bu şekilde çıktı sizce nedirLh seviyesi pcos da hep yüksek olduğu için bu testler çok doğru sonuç vermiyor maalesef kuzum.. Hormon seviyenizi normal düzeye çekmek için uğraşmanız gerekebilir ovulasyon testinden doğru yararlanabilmek için...
bence var gibi duruyor bi kan tahlili verinilk yumurtlamaya gore 14. gün ikincisine gore 9. gün ancak bi 15 dakika sonra hamilelik testi bu şekilde çıktı sizce nedir
2 kez mi yumurtladınız ? Bide bu testin markası nedir ? Aslında var gibi ama 10.dk dan sonra silik çıkanlara buharlaşma çizgisi deniyor. İsterseniz yarın sabah ilk idrarla başka bir test markasıyla tekrarlayın.. İnşallah miniğiniz sizinledirilk yumurtlamaya gore 14. gün ikincisine gore 9. gün ancak bi 15 dakika sonra hamilelik testi bu şekilde çıktı sizce nedir