• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız?

scrt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
489
369
23
30
23 şubatta yumurtlam çatladı. 5 martta tekrar ovulasyon testi yaptım. 2. Cizgi cikti ama yumurtlama mi tekrar bilemedim. Adetim de 12 marttaydi 2 gun gecikti. Sizce ikinciye mi yumurtladim? Ve geç döllenme olmuş olabilir mi? Cizgi koyu ama ince cikmis.

Eklentiler

• 20200314_125720.jpg
    20200314_125720.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 58
23 şubatta yumurtlam çatladı. 5 martta tekrar ovulasyon testi yaptım. 2. Cizgi cikti ama yumurtlama mi tekrar bilemedim. Adetim de 12 marttaydi 2 gun gecikti. Sizce ikinciye mi yumurtladim? Ve geç döllenme olmuş olabilir mi? Cizgi koyu ama ince cikmis.
Canım hamile olabilir misin acaba gebelik testi de yapsaydın o daha olası değil mi

Canım hamile olabilir misin acaba gebelik testi de yapsaydın o daha olası değil mi
canım adetten önce yaptığımda negatifti. Ben de yine çıkmaz diye yapmadım. Bir de ovulasyon testi yapmıştım 2 gün önce negatifti. bazıları ovulasyon testiyle öğreniyormuş ya hamileliğini. O yüzden sorayım dedim.

Back