- 11 Şubat 2018
- 261
- 54
- 98
Benimkine de bakarmısınız bugun yumurtlamamıAnladım tabi o zaman gün aşırı denemede yarar var
Hayır kuzum yumrtlama değil daha teste devam et olacakBenimkine de bakarmısınız bugun yumurtlamamı
T çizgisi c çizgisi kadar koyu yada daha koyu ise yumrtlamadır.T çizgisi silinmeye başlamışsa çatlamadır canımBenimkine de bakarmısınız bugun yumurtlamamı
Ust uste goruyorum ya iki cizgiyi korkuyorum bilmediğimdenHayır kuzum yumrtlama değil daha teste devam et olacak
Aynı saate yapmaya devam et kuzum olacak endişe stres yokUst uste goruyorum ya iki cizgiyi korkuyorum bilmediğimden
Cokk tesekkuur ederimmAynı saate yapmaya devam et kuzum olacak endişe stres yok
Kizlar benim bugun de mi yumurtalamam var kafam karıştıAynı saate yapmaya devam et kuzum olacak endişe stres yok
Ben az once ovulasyon satan biriyle görüştüm bugunu de degerlendir bugun de yumurtlama dedi cok uzulmustuk dunu degerlendiremedigimiz icin ama bugun tekrar gorunce cok mutlu oldumayni benim gibisiniz iste kafamiz allak bullak
Sizin de yumurtlama bugun gibi ama Instagramdan birilerini bulup sorsaniz ben oyle yaptimEki Görüntüle 2837785 kizlar benimde ovulasyonlarim bole kafam karisti iyice ya catlama olmus mu ya adetime 9 gun var daha
Canım gayet pik durumda sanki bugunu kesin değerlendir rest silik olana kadar devam et çatlama ve sonrası 2günüde değerlendirKizlar benim bugun de mi yumurtalamam var kafam karıştı
Bugunde bu sekilde catlama olmus mu olmamis miCanım gayet pik durumda sanki bugunu kesin değerlendir rest silik olana kadar devam et çatlama ve sonrası 2günüde değerlendir
Bazen pik 2gun devam edebilir canım sanki daha çatlamamış gibi t çizgisi silinmeye başlarsa çatladı demektirBugunde bu sekilde catlama olmus mu olmamis mi
Kime soruyorsunuz mesalaSizin de yumurtlama bugun gibi ama Instagramdan birilerini bulup sorsaniz ben oyle yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?