- 15 Mayıs 2022
- 36
- 5
- 23
-
- Konu Sahibi ckmknagihan
Teşekkür ederimEvet olmuş
Evet olmuş bugün dahil ertesi iki günüde değerlendırınKızlar ovülasyon testime bakar mısınız bi pik olmuş mu ? Eki Görüntüle 3523625
Bazıları gün aşırı değerlendirin diyor ama 3 gün üst üste mi değerlendireyimEvet olmuş bugün dahil ertesi iki günüde değerlendırın
Vala ben o şekilde hamıle kaldım.ve birlitelikten sonra uzan ayaga kalkma bırsüre ve idrarı tut.ve akısına bırak kısmetse olur de stres yapma cok beklentıe gırmeBazıları gün aşırı değerlendirin diyor ama 3 gün üst üste mi değerlendireyim
Aynen öyle geçen aylarda beklentim çoktu ama bu ay ben de kısmetse olur diyorumVala ben o şekilde hamıle kaldım.ve birlitelikten sonra uzan ayaga kalkma bırsüre ve idrarı tut.ve akısına bırak kısmetse olur de stres yapma cok beklentıe gırme
Yani ben olmuyor olmuyor dıyordum.Biri bana hayat döngüsü üreme üzerine kurulmustur bedenimizde ole yazmıstı.Bu bana çok rahatlatıcı gelmıstı ve hamıle kalmak sıradan olarak düşündüm.Ve kaldımAynen öyle geçen aylarda beklentim çoktu ama bu ay ben de kısmetse olur diyorum
Çok iyiYani ben olmuyor olmuyor dıyordum.Biri bana hayat döngüsü üreme üzerine kurulmustur bedenimizde ole yazmıstı.Bu bana çok rahatlatıcı gelmıstı ve hamıle kalmak sıradan olarak düşündüm.Ve kaldım
Yani ben olmuyor olmuyor dıyordum.Biri bana hayat döngüsü üreme üzerine kurulmustur bedenimizde ole yazmıstı.Bu bana çok rahatlatıcı gelmıstı ve hamıle kalmak sıradan olarak düşündüm.Ve kaldım
Evet bnce değerlendirin
Değerlendirdik çok sağ olEvet bnce değerlendirin