Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ovülasyon testim pik mi? Yardım eder misiniz ? Ne zaman ilişkiye girmeliyim gebelik için?
Resim paylaştım kızlar bri bakabilir misiniz dünü değerlendirdik ama bugün t çizgisi daha koyu beligin oldu sizce çatlama ne zamana olur? Dün deüerlendirdiğimiz için yarın ilişkiye girsek geç kalmış olmam değil mi ?
Resim paylaştım kızlar bri bakabilir misiniz dünü değerlendirdik ama bugün t çizgisi daha koyu beligin oldu sizce çatlama ne zamana olur? Dün deüerlendirdiğimiz için yarın ilişkiye girsek geç kalmış olmam değil mi ?
Benim geç çatlıyor kuzum. Bugün 21. Günü rekor oldu. Geçen ay 19da çatlamıştı. Adetim düzenli ama ne zaman olacağımı tahmin ediyorum . Her ay 1 ya da 2 gün atıyor sadece.