- 2 Şubat 2024
- 406
- 127
- 18
- Konu Sahibi myrainbowbaby
-
Evet belki ikinciyi yumurtluyorsunuzdur :) pcos falan varsa olabilir böyle şeyler değerlendirin siz yine deKızlar 20. Ve 21. Gün yumurtlama görmeme rağmen (hatta buraya da atmıştım yumurtlama mi diye) test yapmaya devam ettim bugüne bakar mısınız bariz pik olmuş bunu yaşayan var mı ne demek anlam veremedim
Yeni doktor kontrolüne gittim her şey normal dedi belli olur muydu kontrolde pcos olduğu hiç de adet düzensizliği VS yasamam doktor normal regl aralıkların demiştiEvet belki ikinciyi yumurtluyorsunuzdur :) pcos falan varsa olabilir böyle şeyler değerlendirin siz yine de
Benimde öyle kaç gündür hep pozitif çıkıyor bu ne demek oluyorKızlar 20. Ve 21. Gün yumurtlama görmeme rağmen (hatta buraya da atmıştım yumurtlama mi diye) test yapmaya devam ettim bugüne bakar mısınız bariz pik olmuş bunu yaşayan var mı ne demek anlam veremedim
İnşallah tecrübeli biri bizi aydınlatırBenimde öyle kaç gündür hep pozitif çıkıyor bu ne demek oluyor
İnşallah ya kafam karma karışıkİnşallah tecrübeli biri bizi aydınlatır
Bir yumurtan daha büyüyor olsaydı söylerdi bence. Çatlamak üzere çatlamış vs diye. Pcos olup düzenli adet gorenlerde var. Lh yukseligi hep gözüküyor o yuzden ovulasyon testlerinden doğru sonuç alamazsin. Adet tarihinin ortasına göre yaptigin ovulasyon testi doğru sonuç verebilir diğerlerini dikkate almaYeni doktor kontrolüne gittim her şey normal dedi belli olur muydu kontrolde pcos olduğu hiç de adet düzensizliği VS yasamam doktor normal regl aralıkların demişti
Bazıları adetin sonunda pik görünce gebelik haberi almış ama sadece adete bir kaç gün kalaBenimde öyle kaç gündür hep pozitif çıkıyor bu ne demek oluyor
8 gün daha var adetimeBazıları adetin sonunda pik görünce gebelik haberi almış ama sadece adete bir kaç gün kala
Resmen aynı yumurtlamalarımız bende 21. 22. Gün pil sandım devamında gene pozitif çıktıKızlar 20. Ve 21. Gün yumurtlama görmeme rağmen (hatta buraya da atmıştım yumurtlama mi diye) test yapmaya devam ettim bugüne bakar mısınız bariz pik olmuş bunu yaşayan var mı ne demek anlam veremedim
Ben test sahibine sordum bazı aylar iki kez yumurtlama olabilirmiş mutlaka değerlendir dedi canım senin de aklında olsunResmen aynı yumurtlamalarımız bende 21. 22. Gün pil sandım devamında gene pozitif çıktı
Benim de o civar var demek ki zamanlarımız aynı8 gün daha var adetime
Canım merhaba 20. Gün bana pik gibi gelmedi . Dalgalanma olmuş C de . Sen gene de 2. Yumurtlamaymış gibi muhakkak bugünü ve yarını değerlendirBenim de o civar var demek ki zamanlarımız aynı
Yeter ki olsun da inşallah ikimiz içinde hayırlısı olsunBen test sahibine sordum bazı aylar iki kez yumurtlama olabilirmiş mutlaka değerlendir dedi canım senin de aklında olsun
Evet bakalım hayırlı haberler alacak mıyızBenim de o civar var demek ki zamanlarımız aynı
Ben de emin olamadım böyle olunca dediğiniz gibi en iyisi değerlendirmekCanım merhaba 20. Gün bana pik gibi gelmedi . Dalgalanma olmuş C de . Sen gene de 2. Yumurtlamaymış gibi muhakkak bugünü ve yarını değerlendir
Ayy bakalım mutlaka bekliyorum güzel haberiniEvet bakalım hayırlı haberler alacak mıyız
İnşallahAyy bakalım mutlaka bekliyorum güzel haberini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?