- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi birkedilianne
Kızlar ben geçenlerde test yapmıştım. Ama o ovülasyon testiymiş. Oradaki sonuç hamile olup olmadığımı gösterir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göstermez...Kızlar ben geçenlerde test yapmıştım. Ama o ovülasyon testiymiş. Oradaki sonuç hamile olup olmadığımı gösterir mi?
Kız demegöstermez...
Ben hamile değilim diye sevindiydim. Gitmiş yanlış testi almışım yagöstermez...
e tamam hamile olmuyorsunuz ovulasyon testinde pozitif gördüyseniz bileBen hamile değilim diye sevindiydim. Gitmiş yanlış testi almışım ya
Evet ama belirtiler var ve doğru testte pozitif çıkarsa diye gerildime tamam hamile olmuyorsunuz ovulasyon testinde pozitif gördüyseniz bile
hayırlısı olsun başka ne belirtiniz varEvet ama belirtiler var ve doğru testte pozitif çıkarsa diye gerildim
Adetim 5 gün gecikti.hayırlısı olsun başka ne belirtiniz var
Bir de bel ve sırt ağrıları oluyorhayırlısı olsun başka ne belirtiniz var
burda en etkili olan göğüs hassasiyeti. RABBİM hakkınızda hayırlısını versin gönlünüzden geçen olsun ne deyimAdetim 5 gün gecikti.
Göğüs hassasiyetim var.
Çok afedersiniz öyle pedlik bir kanamam yok ama peçeteye gelen bir kanama oluyor renkli daha farklı
Halsizlik var
Bir de yumurtalıklarımda ara ara sancı ağrı oluyor.
İlk defa böyle şeyler oluyor tecrübemde yok. Ondan bir tuhaf hissediyorum
e tabi gecikmeden sonraki en etkili olan demek istedim bi test alıp yapın bakalımburda en etkili olan göğüs hassasiyeti. RABBİM hakkınızda hayırlısını versin gönlünüzden geçen olsun ne deyim
Sormayın göğüslerim hem şişti hem hassasiyet başladı. Annemde ondan dolayı hamilelikten şüphelendi. Amin Allahım isteyen herkese versin. Hayırlısı inşallah ben pek hazır değilim ama bakalım nasipburda en etkili olan göğüs hassasiyeti. RABBİM hakkınızda hayırlısını versin gönlünüzden geçen olsun ne deyim