Kızlar ovulasyon eşit çizgi olmadan da şans olur mu? Bakabilir misiniz???

Pinkylinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
48
13
Kızlar 1 ay klomen, 2 ay femara kullandım. Tamamen aynı tonda çizgi olmuyor bu şekilde hamile kalma şansım var mı yoksa yok mu

Eklentiler

• IMG_7301.jpeg
    148,8 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar 1 ay klomen, 2 ay femara kullandım. Tamamen aynı tonda çizgi olmuyor bu şekilde hamile kalma şansım var mı yoksa yok mu
Canım dün ve bugünkü koyu bence yumurtlama bu şekilde olup hamile kalan çok sonuçta bunlarda ters belki idrarında seyreklik oldu çok koyulaşmalı ama bence değerlendir

innovita bildiğim kadarıyla 18 mm üzeri yumurta olunca pozitif gösteriyor. ben de femara kullanırken innovita ile takip etmistim. pozitif çıktığı gün kontrole gittiğimde 18 mm yumurtam vardı. doktor kontrole cagirmadı mı?

benim rezerv az amh 0.87, diğer hormonlar normal, tüp bebek için gittiğim doktor 3 ay femara kullan eğer bebek olmazsa gel tüp bebek yapalım dedi. O yüzden kontrole gitmedim tekrar

benim rezerv az amh 0.87, diğer hormonlar normal, tüp bebek için gittiğim doktor 3 ay femara kullan eğer bebek olmazsa gel tüp bebek yapalım dedi. O yüzden kontrole gitmedim tekrar
hee. benim doktor her ay kullandıktan sonra kontrole çağırdı hani yumurtalıklar istenen tepkiyi verdi mi diye. o yüzden sizde de öyle yaptı sandım cünkü istenen tepki görülemezse doz arttırılıyor bir sonraki ay. inşallah güzel sonuclar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…