- 18 Aralık 2016
- 434
- 247
- 33
- Konu Sahibi yagmuryildirim89
Kızlar adete 1,5-2 gün varken ovuşasyon testi bu şekilde çıkıyor. Bunun bir anlamı var mı? Normalde 4 gün önce T silikti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet olmana mı 1.2 gün var ?Kızlar adete 1,5-2 gün varken ovuşasyon testi bu şekilde çıkıyor. Bunun bir anlamı var mı? Normalde 4 gün önce T silikti.Eki Görüntüle 1992675
Ovulasyon testinin böyle çıkmamasılazımdı hamile olabilirsin canımEvet adet olmama
Canım allahın işine akıl sır erdirilmez doktorlar bazılarına hiçbirşekilde olmaz diyor ama oluyor..Bizim durumlar biraz sıkıntılı normal yollardan gebelik için çok umut yok . O yüzden heveslenip sonrasında çok üZülmek istemiyorum ama her ay ümit edecek bir şey çıkıyor
Aa benimde boyle cikti 3 4 gun vardi benimde ve idrar testi yapinca pozitifti sok oldum bence hemen idrar testi yap veya elinde ovu testi varsa tekrarla ben iki defa yaptim ilki aynen boyleydi eger ikinciside boyle olursa idrar yapiyim dedim umudum yoktu silik cikar diodm ama daha koyu cikti idrarda baya silikti
Canım allahın işine akıl sır erdirilmez doktorlar bazılarına hiçbirşekilde olmaz diyor ama oluyor..
Büyük ihtimalle hamilesin ovulasyon testi adete bir kaç gün kala böyle koyu olmaz elinde idrar felan varsa hemen dene acile git olmadı kan ver hayırlı olsunnnn
İnşallah varsa elinde idrar testi yap yada hemen acile git haberver hamişsen kesinAy canım inşallah dediğin gibi olur
İnşallah varsa elinde idrar testi yap yada hemen acile git haberver hamişsen kesin
Anladım kesin test yap gerekirse erken hamilelik testi al 15.20 tl arasıYarın test alıp yaparım Allahın izniyle. Haber veririm canım. Acile gitme imkanım yok şuan
Anladım kesin test yap gerekirse erken hamilelik testi al 15.20 tl arası
Yumurtlama gününden 16 gün sonra idrarda belki çıkabilir günün ne zamandıOvu testi böyleyken gebelik testi negatif adetten bir gün önce ikisi de
Bunlar ney canım