• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ovu testime bakar mısınız?

yagmuryildirim89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
434
247
33
Kızlar adete 1,5-2 gün varken ovuşasyon testi bu şekilde çıkıyor. Bunun bir anlamı var mı? Normalde 4 gün önce T silikti.
IMG_3490.JPG

Bizim durumlar biraz sıkıntılı normal yollardan gebelik için çok umut yok . O yüzden heveslenip sonrasında çok üZülmek istemiyorum ama her ay ümit edecek bir şey çıkıyor :(

Aa benimde boyle cikti 3 4 gun vardi benimde ve idrar testi yapinca pozitifti sok oldum bence hemen idrar testi yap veya elinde ovu testi varsa tekrarla ben iki defa yaptim ilki aynen boyleydi eger ikinciside boyle olursa idrar yapiyim dedim umudum yoktu silik cikar diodm ama daha koyu cikti idrarda baya silikti

Bizim durumlar biraz sıkıntılı normal yollardan gebelik için çok umut yok . O yüzden heveslenip sonrasında çok üZülmek istemiyorum ama her ay ümit edecek bir şey çıkıyor :KK43:
Canım allahın işine akıl sır erdirilmez doktorlar bazılarına hiçbirşekilde olmaz diyor ama oluyor..

Büyük ihtimalle hamilesin ovulasyon testi adete bir kaç gün kala böyle koyu olmaz elinde idrar felan varsa hemen dene acile git olmadı kan ver hayırlı olsunnnn

Aa benimde boyle cikti 3 4 gun vardi benimde ve idrar testi yapinca pozitifti sok oldum bence hemen idrar testi yap veya elinde ovu testi varsa tekrarla ben iki defa yaptim ilki aynen boyleydi eger ikinciside boyle olursa idrar yapiyim dedim umudum yoktu silik cikar diodm ama daha koyu cikti idrarda baya silikti

Ayy canım hamile misin peki ?

Canım allahın işine akıl sır erdirilmez doktorlar bazılarına hiçbirşekilde olmaz diyor ama oluyor..

Büyük ihtimalle hamilesin ovulasyon testi adete bir kaç gün kala böyle koyu olmaz elinde idrar felan varsa hemen dene acile git olmadı kan ver hayırlı olsunnnn

Ay canım inşallah dediğin gibi olur

Evet aMa daha cok yeni dusuk ve kimyasal yasadm tekrr korkuyorum kesede gorunmedi bu hafta tkrr gitcm sende haberdar et bizi merak ediorm sonucu

Back