Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben haziran ayinda yumurtlama gormemistim bubgayet normal her ay yumurtlama olacak diye bir kaide yok rahat olKızlar sürekli silik çıkıyor acaba bu ay yumurtlamayacağım mi diye korkuyorum silik cikipta yumurtlayan var mi
Iki dusugum oldu cok istiyorum simdi bir daha pkoluyim bideBen haziran ayinda yumurtlama gormemistim bubgayet normal her ay yumurtlama olacak diye bir kaide yok rahat ol
Peki teşekkür ederimTesti doğru yaptığınıza emin olmalısınız.Her gün aynı saatte yapmaya özen gösterip testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını durdurmalısınız.Eğer bunlara dikkat ediyorsanız test yapmaya devam edin.Her ay yumurtlama zamanı değişebiliyor.Sabirla takip etmeye devam..
Rica ederimPeki teşekkür ederim![]()
O zaman sabirli olman lazm gec görürsün yumurtama yi canmIki dusugum oldu cok istiyorum simdi bir daha pkoluyim bide
Amin inşallahRica ederimHepimiz bu yolda sabırla devam edip hayırlısı ile yavrularımıza kavusacagimiz günü bekliyoruz,Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
![]()
Haklisin canimO zaman sabirli olman lazm gec görürsün yumurtama yi canm
Henüz pik olmamış, sen yapmaya devam et. Regl düzensizliğinde regle yakın bile yumurtlama olabilir. Geç döllenme bu yüzden oluyor.. Birde akıntını kontrol et, şeffaf uzayan akıntın varsa koyu çıkmaya başlayacaktır. Yoksa böyle silik çıkar cnm. Ovulasyonun en belirgin özelliği o akıntıdır cnm
Tamam canim çok teşekkür ederimHenüz pik olmamış, sen yapmaya devam et. Regl düzensizliğinde regle yakın bile yumurtlama olabilir. Geç döllenme bu yüzden oluyor.. Birde akıntını kontrol et, şeffaf uzayan akıntın varsa koyu çıkmaya başlayacaktır. Yoksa böyle silik çıkar cnm. Ovulasyonun en belirgin özelliği o akıntıdır cnm
Temizleneli 10 gün olducanimKaçıncı günündesin canım?
canım testi hergun ayni saatte yap öglen 1 v