Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar oturma odası için yardım !!!!!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

monaliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
123
0
merhaba kızlar,
yeni eve taşınıcam nasipse,ancak taşınacağım evde şöyle bi sorun var
oturma odası için düşündüğüm yere adam gömme dolap yapmış,sıfır hemde
bende odada öyle dolap felan pek sevmem,
nası bi dizayn yapabilirim modern bi hava katması için,dolap tuhaf durmaması için,
kızlar bide oda için köşe koltuk düşündüm,
aksesuar ve dizayn için yardım bekliyorum kızlar,perde için ya stor yada zebra düşündüm ama fikirlere açığım genede

kızlar resimler çift gelmiş,
dolap,
camlı kısım ve
köşe koltuk şeklinde yükledim resimleri

su gomme dolabı keske yatak odasına yapsaymış ama bence genede sıkıntı olmaz resımdekı kose takımını cok begendım

su gomme dolabı keske yatak odasına yapsaymış ama bence genede sıkıntı olmaz resımdekı kose takımını cok begendım

aslında orayı yatak odası olarak düşünmüş adam,
ama benim yatak odasını kesinlikle almaz,mecbur oturma odası yapıcam,
işte nasıl yapsamda modern bi hava katsam odaya onu bilmiyorum

Dolabi sevdigin canli renklerle boyayip uzerine desenle hareket katabilirsin. Hazir sablonlar var yapi marketlerde alip desen yapabilirsin.. veya yapiskanli rulo kagitlarla kaplayabilirsin.iyi guzel gunler nasip olsun yeni evinde.

Dolabi sevdigin canli renklerle boyayip uzerine desenle hareket katabilirsin. Hazir sablonlar var yapi marketlerde alip desen yapabilirsin.. veya yapiskanli rulo kagitlarla kaplayabilirsin.iyi guzel gunler nasip olsun yeni evinde.
Resme bir daha baktim kendi evinse ben olsam kapaklarin kulplarini cikarir ayna kapli dolap yapardim :)

bence dolabın sadedece kapaklarını söktürüp aralara raf attırın.oraya uygun aksesuarlar koyabilirsiniz niş havasında olur.dolap estetiği bozar diye düşünüyorum.perde de minik çiçekli kumaş stor güzel olabilir...ağız tadıyla oturun inşallah

Merhaba , bence de kapaksız, raflı çok hoş olur. Kitaplar, mini vazolar ve diğer dekoratif ürünlerle çok sıcak bir ortam yaratabilirsin

dolabı rafa çevirelim, ev sahibi buna büyük ihtimalle razı olmayacaktır, o zaman boyalalım: ) ayrıca çok daha estetik ve rahat köşe takımları var, bence daha güzel bir takım bulabilirsiniz, yahu hem insan oturduğum şeyin kolçakları biraz soft olsun, yatınca kafamı da koyabileyim falan demez mi? daha rahat bi koltuk seçelim, ben bunda oturmak istemiyorum, kim bilir belki yolumuz düşer: )

Öncelikle güzel günlerde oturun.
Bana kalırsa da kapakları cıkarttırıp orayı bir kitaplığa dönüştürebilirsiniz, raflarla.
Ya da büyük tablolar oluyor, yukardan aşağı kadar koltuklarınıza ve seçtiğiniz renklere uyacak öyle bir şey bulabilirsiniz belki...

sığmaz dediğiniz yatak odası sığaaktır ölçtünüz mü.13 m 2 lik odaya herşeyiyle sıgıyor

dolabin kapaklarini cikarttirip orayi tv unitesi sekline donusturebilirsin hatta esya fazlalaigin varsa ust kapaklarin takimina uygun enkte degistirip kullanabilirsin bi elektrikci ile anlas sana iceriden led yada spot isik koyarak vitrin gibide kullanabilirsin icinede ayna dosersen evin ici daha genis ve ferah durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…