mamamio ⭐Bazen doğru yolu, yanlış insanlar gösterir. ⭐ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Haziran 2015 1.890 2.035 133 20 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mamamio #1 Evet başlıkta da belirttigim uzere Oriflame Enigma tekrar katalogta bilmeyenlere duyrulurrrr. Cok mutlu oldum insallah darısı oriflame dancing lady'ninde başına onuda kısa surede uretmeye baslarlar umarim. Ey Oriflame duy sesimi enigmanin şisesinide ekliyorum Eklentiler Screenshot_20210920-165212_Gardrops.jpg 45,5 KB · Görüntüleme: 172
Evet başlıkta da belirttigim uzere Oriflame Enigma tekrar katalogta bilmeyenlere duyrulurrrr. Cok mutlu oldum insallah darısı oriflame dancing lady'ninde başına onuda kısa surede uretmeye baslarlar umarim. Ey Oriflame duy sesimi enigmanin şisesinide ekliyorum
_-Dantes-_ Kaiser, Kılavuz Karga, Tüccar, Polye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2015 928 6.490 138 21 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mamamio #2 ya kokusu kalıcılığı nasıl? öyle mutlu olmuşsunuz ki mutlaka alıp denemeliyim
bulancak28 #freemuslim ✌️ Pro Üye 1 Haziran 2010 5.007 2.161 373 36 21 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mamamio #3 Benim de kullandığım giordani gold (beyaz şişe) diye bir parfüm vardı. Hala var mı bilmiyorum o da güzel kokuyordu
Benim de kullandığım giordani gold (beyaz şişe) diye bir parfüm vardı. Hala var mı bilmiyorum o da güzel kokuyordu
mamamio ⭐Bazen doğru yolu, yanlış insanlar gösterir. ⭐ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Haziran 2015 1.890 2.035 133 22 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mamamio #4 _-Dantes-_ .!.: ya kokusu kalıcılığı nasıl? öyle mutlu olmuşsunuz ki mutlaka alıp denemeliyim Genişletmek için tıkla... Nasil tarif etsem simdi bilemedim oryantal kadınsı bir koku. Fresh hafif kokulari seviyorsaniz size agir gelebilir. 25 yaş üstü taşıyabilir bu kokuyu gibi geliyor
_-Dantes-_ .!.: ya kokusu kalıcılığı nasıl? öyle mutlu olmuşsunuz ki mutlaka alıp denemeliyim Genişletmek için tıkla... Nasil tarif etsem simdi bilemedim oryantal kadınsı bir koku. Fresh hafif kokulari seviyorsaniz size agir gelebilir. 25 yaş üstü taşıyabilir bu kokuyu gibi geliyor
mamamio ⭐Bazen doğru yolu, yanlış insanlar gösterir. ⭐ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Haziran 2015 1.890 2.035 133 22 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mamamio #5 bulancak28 .!.: Benim de kullandığım giordani gold (beyaz şişe) diye bir parfüm vardı. Hala var mı bilmiyorum o da güzel kokuyordu Genişletmek için tıkla... En son üretiliyordu galiba cok emin degilim. Ama malesef benim tarzim degil alip denemistim bi kac sene once sonrada elden cikarttim
bulancak28 .!.: Benim de kullandığım giordani gold (beyaz şişe) diye bir parfüm vardı. Hala var mı bilmiyorum o da güzel kokuyordu Genişletmek için tıkla... En son üretiliyordu galiba cok emin degilim. Ama malesef benim tarzim degil alip denemistim bi kac sene once sonrada elden cikarttim
Pigment Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Şubat 2015 2.386 4.015 133 29 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mamamio #6 Dancing layd en sen sevdiğim parfümü inşallah döner