Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar önüme gelen her boyayı aldım yardım :S:S:S bakmadan gecmeyınnnn

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
163
slm canlarım benım saclarım su an kahverengı boyalı....ben kuafor arkadasımdan loreal matrıx boya sılıcı aldım...kullu kummral ıstedıgım ıcınde majırel 7.11 vıtal kullu kumral ve ıgora turuncu azaltıcı 0.22 aldım.....ucunu karıstırıp surucem actıktan sonra.....sızce aldıklarım mantıklımı abartmısmıyım yardımmm lutfennnnnnnnnnnnnnn

canım o kadar parayı verip kendin yapacağına kuaförüne yaptırsan daha iyi olmazmıydı??
söylediğin boyaları hiç kullanmadım ben. sen yine de el alışkanlığın yoksa kuaföre yaptır çünkü sonuç kötü olursa tekrar para vereceksin saçının yıprandığı da cabası.

açma işlemine gelince ben kendim açıyorum ama kendine yapmak çok zor, ben hep kendim boyadığım için alışkınım ama ilk yapan biri için zor yani. önce saçın uçlarına (boyalı olan kısım) sürülür 15 dk falan bekletip diplere sürülecek dikkat etmek lazım yanabilir saç, kuş yuvası gibi olur valla.

sen bilirsin, inş dilediğin gibi olur.

cnm cvbın ıcın cok tsk ederım..ya kuafor aynı malzemelerle bana 200 lıra dedı ben toplamda hepsını 50 lıraya aldım ...ya aslında defalarca boyadm ama hep duz boya ılk kez acıp boyucam

canım denemedn önce ve denedıkten sora resımlerını koyarmsn merk uyandırdı bende.. bu arada bence mantıklı bi iş yapmşsn umarm istedıgn sonucları alırsın

canm sanırım acık bi renk istiyorsun.orial için biraz düşün derim ben eğer olmazsa saçların cok yıpranır igora kullandm ben ama numrası farklıydı begenmiştim. biraz orial için düşüm derim .we orialle acıp direk boyaları uygularsanda tam tutmaya bilir acıcıdan 1 hafta sonra yapmanda fayda war kolay gelsn canm bildir daha sonra nasıl oldugunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…