Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Kızlar Önerilerinizi Bekliyorum

Nazl

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
199
4
Selam güzellikler:KK16:

Yardım edin lütfennnnn :-) Şimdi benim sıkıntım normalde ben hep pudra kullanıyorum. Çünkü sorunlu bi cildim yok. Kırk yılda bir sivilce çıkar. Siyah nokta ise tek tük. Ama renk farklılıkları var çillerim oldukça var. Ve mat durması için fondoten kullanmaya başlıyım artık diyorum. Yani pudra bi saate uçup gidiyo ve makyajı allııgı falan güzel göstermiyo bence. Ve ağır olmayan ama ucupta gitmicek şöyle yumusak dokulu bildiğinz fondoten var mı ?

Baya beyaz tenliyim ayrıca..

Benim bir arkadaşımın da çilleri var bu yüzden ilaçlı bir fondöten kullanıyordu. İstiyorsan adını sorabilirim :)

Yardım edin lütfennnnn :-) Şimdi benim sıkıntım normalde ben hep pudra kullanıyorum. Çünkü sorunlu bi cildim yok. Kırk yılda bir sivilce çıkar. Siyah nokta ise tek tük. Ama renk farklılıkları var çillerim oldukça var. Ve mat durması için fondoten kullanmaya başlıyım artık diyorum. Yani pudra bi saate uçup gidiyo ve makyajı allııgı falan güzel göstermiyo bence. Ve ağır olmayan ama ucupta gitmicek şöyle yumusak dokulu bildiğinz fondoten var mı ?

cilt sorunun yokmuş ne güzel işin fondötene kaldıysa o kolay sana yardımcı olabilirim.. ben kendim cilt bakım uzmanıyım aynı zamanda.. tek tavsiye edebileceğim bilmiyorum daha önce duydunmu LR ürünlerini LR fondöteni harika bir ürün kendim bütün ürünlerini kullanıyorum ve tedavilerimdede LR ürünleri kullanıyorum.. tedarik konusunda yardımcı olabilirim..

Lorealın ınfallıble fondotenını önerırım sana,ben yıllardır kullanıyorum çok memnunun ve kapatıcılı süperr.Uzun saatler dayanıyo,fıyatı 50 cıvarı ama inan değer.

Lorealın ınfallıble fondotenını önerırım sana,ben yıllardır kullanıyorum çok memnunun ve kapatıcılı süperr.Uzun saatler dayanıyo,fıyatı 50 cıvarı ama inan değer.

hmm canım fiyat önemli değil zaten çünkü bi fondoten bi eyeliner bi rimel kullanıyorum masrafım azda aklımda bulunsun, yarın veya öbürgün deneyeceğim beğenirsem hemen alırım iyi olur..

önerin içinn sağolll:KK16:

Son düzenleme:

ben güzellik uzmanı olarak MAC in ürünlerini tavsiye ederim. benimde çillerim var Mac hem kapatır hemde doğal bi görünüm verir:KK66:

Ben estee lauder kullanıyorum kapatıcılığı çok güzel ama size okadar yogun kapatıcılıga gerek yok anladıgım kadarıyla bence clinique nin fondötenlerine bakın Even better yada anti blemish olabilr:)

Ben fondöten kullanmanı önermiyorum canım. Yüksek kapatıcılığa sahip pudralarla bunu zaten yapabilirsin. Hiç cildini fondötenle yormana gerek yok bence. :26: Emin ol o kullanacağın fondötenler de 2 saat içinde parlamaya akmaya başlayacak.

Son düzenleme:
X