kızlar önerilerinizi bekliyorum :))

ilimonn

'Kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
1.256
28
108
selam kızlar benım oturma odamın koltukları gri gibi bir renk.kenarları gri deri. kırlentlerı ıse koyu kahve uzerınde gri deri detayı ve koltugun kendı detayı rengı mevcut. ben ekstra kırlent almak ıstıyorum sızce ne renk gıder? halım felanda gri beyaz. odamı sızce en guzel sekılde nasıl renklendırebılırım. beyaz,gr, sızce ucuncu renk ne olmalı odama nasıl hava katabılırım tesekkur edıyorum kızlar :))):49::6::6::16::16:

Odana renk katmak gerek acilen :) Sarıyı tavsiye ederim. Hardal sarısı da olabilir. Müthiş bir uyum oluyor. Benim eski koltuklarım da gri idi. Mimarın tavsiyesiyle perdelerimin fonlarını sarı yaptırmıştım. İlk başta nasıl olur acaba diye tereddüt ettim ama sonuçta mimar bir bildiği vardır dedim. Ve sonuç harika oldu.

Odana renk katmak gerek acilen :) Sarıyı tavsiye ederim. Hardal sarısı da olabilir. Müthiş bir uyum oluyor. Benim eski koltuklarım da gri idi. Mimarın tavsiyesiyle perdelerimin fonlarını sarı yaptırmıştım. İlk başta nasıl olur acaba diye tereddüt ettim ama sonuçta mimar bir bildiği vardır dedim. Ve sonuç harika oldu.

valla gırı ve beyaz hakım odada. sarı renk sadece fıskosumun ortusu. obje olrak sarı objeler alsam nasıl o:49:lur. sarı kırlent alsam olur yani? tesekkur edıuyorum ayrıca

rica ederim. sarı kırlent güzel olabilir bence de.

canım denıycem aralara sarı kırlent koyucam koltuklara bır ıkı tane renk versın dıe. ama aslında sarı rengı hıc sevmem sence baska ne renk gıder ?? yada nabmalıyım dekorasyon ıcın. mesela tv ünitesinin uzerıne degısık objeler alsam guzel olurmu?:6::6:

Kırmızı objeler güzel olabilir. Açık, toz pembe de güzel olabilir. Bir de hoş bir tabloyla hareket katabilirsin odaya. Orta sehpan varsa üzerine gelişigüzel bir şekilde mor tül atabilirsin. Sarı derken sapsarı değil de hardal sarısı kullanabilirsin. Onu da sevmiyorsan boş ver açık pembeyi dene. Önemli olan senin göz zevkine uyması. Ama güzel bir tablo kesin al derim, ortamı çok değiştiriyor gerçekten.

odan beyaz ve gri agırlıklı ise renk katacak gökkuşağı gibi bı tablo al dıkkat ceksın duvarda odaya renk kadar canlılık verir bence...

cok tesekkur ederım kızlar sagolun. pembeyı bende dusunmuştum ınsallah guzel seyler bulur alırım odama. kırmızı objeler guzel olur dıyorsunuz onuda deneycegım ınsallah bu arada duvarımda tek tablo var osmanlı arması kenarları gümüş rengi. bırde saatim var kurt tablolu:21::21:

Kırmızı objeler güzel olabilir. Açık, toz pembe de güzel olabilir. Bir de hoş bir tabloyla hareket katabilirsin odaya. Orta sehpan varsa üzerine gelişigüzel bir şekilde mor tül atabilirsin. Sarı derken sapsarı değil de hardal sarısı kullanabilirsin. Onu da sevmiyorsan boş ver açık pembeyi dene. Önemli olan senin göz zevkine uyması. Ama güzel bir tablo kesin al derim, ortamı çok değiştiriyor gerçekten.

bereket narları nasıl olur? bı ara dusunmuştum almayı. tabloyu degıstırmelıyım:D:8:

griye siyah ve kırmızıda cok uygun gelir cnm:)

sıyah ve kırmızı objeler vazolar vs okadar cok hosuma gıderki:D ama hep bakıp bakıp almamıştım olmaz yakışmaz benım odama gıtmez dıye. ama neden gıtmesınkı demi. çok tesekkur ederım fıkırlerın ıcın canım. cok sevındım. bu arada tv unıtem beyaz ve kahve.. ama açık kahve. oda etkılermı acaba renk uyumunu. sıyah kırmızı kırlentler ve sıyah kırmızı vazolar guzel olurmu? bu arada 3 lü sehpamda var odamda oda gri renk deri koltuklarımın rengınde aynı. onların uzerınede bej rengı iğne oyası dantel kullanıyorum tv unıtesınede ıkı tane dantel koyuoyrum :)) fıkırlerınızı kullanıcam ınsallah :16::16::16:

bence griye koyu morda çok uyumlu olur nette yazıp kombinlenmiş ürünler görüp daha kolay karar verebilirsin .....

selam gri beyaz rengi olan odalara hep kırmızıyla pembeyle renk katılıyor bence sarı güzel fikir farklı bir hava katar modern görünür sarı turuncu renk geçişi yap gri ile muhteşem olur kumaş alıp sarıdan turuncuya renk geçişi yapabilirsin 2012 moda rengi yanık turuncular olacak soft turuncu yanlız fosforlu değil değişimi yapınca resim eklersen görürüz bizde merakla bekliyorum

selam gri beyaz rengi olan odalara hep kırmızıyla pembeyle renk katılıyor bence sarı güzel fikir farklı bir hava katar modern görünür sarı turuncu renk geçişi yap gri ile muhteşem olur kumaş alıp sarıdan turuncuya renk geçişi yapabilirsin 2012 moda rengi yanık turuncular olacak soft turuncu yanlız fosforlu değil değişimi yapınca resim eklersen görürüz bizde merakla bekliyorum

kırlent, tablo ve objeler almayı dusunuyorum :S kafam cok karışık. karar veremıyorum bır turlu. onerıler ıcın tesekkur ederim:) resım eklıycem ınsallah.

Back
X