• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar öneriiii

skopca

Elma yanak:)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
208
Yer
Bursa
kızlarr yardım güneş koruyucu krem alıcam ne alayım

avene ya da babe almanı öneririm. ikisi de çok iyi.

tesekkur ederım ROC GÜNEŞ KREMİ 60 FAKTÖR XXL ULTRA KORUMA bunu almayı dusundumde acaba yasıma uygun olur mu gunes koruyucu urunlerı neye gore alıyoruz yardımcı olursan sevınırım

tesekkur ederım ROC GÜNEŞ KREMİ 60 FAKTÖR XXL ULTRA KORUMA bunu almayı dusundumde acaba yasıma uygun olur mu gunes koruyucu urunlerı neye gore alıyoruz yardımcı olursan sevınırım

roc kullanmadım canım hiç bilmiyorum onu ama yaşa göre farketmez ya güneş kremi... açık tenliysen koruma faktörü daha yüksek olanı almaya çalış gerçi 50 faktörden aşağı kullanmayın diyorlar zaten ama. bir de bazı ürünlerde cildinin yağlı ya da kuru olmasına göre değişen çeşitler de var. benim cildim yağlı ve siyah noktaya ve sivilceye meyilli o yüzden avene 50 faktör kullanıyorum hipoalerjenik ve komedon oluşturmayan türü. babe nin de 20 faktör olanını kışın güneşsiz günlerde nemlendirici yerine kullanıyorum. eczaneden ya da nereden alacaksan orada yardımcı olurlar zaten cilt tipine uygun olanı verirler.

roc kullanmadım canım hiç bilmiyorum onu ama yaşa göre farketmez ya güneş kremi... açık tenliysen koruma faktörü daha yüksek olanı almaya çalış gerçi 50 faktörden aşağı kullanmayın diyorlar zaten ama. bir de bazı ürünlerde cildinin yağlı ya da kuru olmasına göre değişen çeşitler de var. benim cildim yağlı ve siyah noktaya ve sivilceye meyilli o yüzden avene 50 faktör kullanıyorum hipoalerjenik ve komedon oluşturmayan türü. babe nin de 20 faktör olanını kışın güneşsiz günlerde nemlendirici yerine kullanıyorum. eczaneden ya da nereden alacaksan orada yardımcı olurlar zaten cilt tipine uygun olanı verirler.

cok tesekkur ederım ben eczaneye danısayım en ıyısı:)

Piz buin kesinlikle tawsiye ederim bugüne kadar bi çok marka kullandım ama orjinal tenim süt beyaz olduğu için kızarmadan bronzlaşamıodum yüksek faktörlü olanlarda da kızarmıodum ama bronzlaşamıodumda Piz buini geçen yaz denedim yawaş yawaş hiç kızarmadan soyulmadan benim gibi açık tenli bi insan bronzlaştıysa mucizewi bi iksir gözüyle saygı duyuorum bu kreme artık :61:sprey olanlarıda war ben kremini kullanmıştım

2 yıldır VICHY 50 faktörlü kullanıyorum memnunum....

Back