Kızlar once pozitif sonra negatıf neden olur?

Ayaz99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
129
13
98
30
4 gun gecıkmeli adet oldum bı tuhaflık vardı ıcımde adetımın bıttıgı gun test yaptm pozıtıf cıktı ertesı gun 2tane yaptım yıne pozıtıf cıktı dün yıne yaptım test negatıf çıktı sızce neden boyle olmus olabılır çıkan cızgılerde oyle silik falan degıl yanı baya baya kırmızı cızgı?

Bu şekilde önce pozitif çıktı sonra negatıf

Eklentiler

• IMG_20200714_151328.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 140
Pozitifler hata vermez negatifler verebilir ama iki tane negatif olmasi da garip geldi. Test ile alakali olabilir. Bence kan verin. Yarin erkenden aile hekimligine gidin kan alsinlar kesin sonuc kanda cikar.

Acaba düşük mü yaptınız? Basta pozitif cikti kanda hormon vardi. Sonra negatif cikti hormon azaldigi icin.

İlk 3 testte fazla idrar damlatmışınız. Kaç damla damlattınız

Bılmı
Allah Allah. Peki niye öyle pembe oldu canım testte bi gariplik var
Bilmiyorum kı cnm tecrübesızde degılım bu konularda şaştım kaldım kımyasal gebelık falanmı vardı acaba adetle gıttı ama hormon sevıyesı zamanla azaldıda pozıtıfken negatıf oldu

Benim de kafam karıştı. Kan verdiniz mi her ihtimale karşı

Merhaba,geçmiş olsun öncelikle sanırım çoğu zaman fark edilmeyen kimyasal gebelik yaşamissiniz
Ben de aralık ayında geçirdim tam adet günü kan verdim 44 çıktı 3 gün sonra kanama ile düştü adet döngüsüne girdim,umarım en kisa zamanda sağlıklı gebelik elde edebilirsiniz

Kan tahlili kesin sonuç verir inş kimyasal değildr güzel haber alırsın canım

Bugun yada yarın tekrar test yapıcam varsa zaten yukselır hormon sevıyesı dıye dusunuyorum vakıt bulabilirsem kan testıde yaptırıcam

Tekrar test yaptım negatıf çıktı sanırım kımyasal gebelıkti adetle gitti hormon sevıyesıne baglı 3 test pozitif verdı zamanla negatıf oldu dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…