Pozitifler hata vermez negatifler verebilir ama iki tane negatif olmasi da garip geldi. Test ile alakali olabilir. Bence kan verin. Yarin erkenden aile hekimligine gidin kan alsinlar kesin sonuc kanda cikar.Bu şekilde önce pozitif çıktı sonra negatıf
Canım ne yazıyorsa oyle yaptım 3 damla dıyorsa 3 damlattımİlk 3 testte fazla idrar damlatmışınız. Kaç damla damlattınız
Allah Allah. Peki niye öyle pembe oldu canım testte bi gariplik varCanım ne yazıyorsa oyle yaptım 3 damla dıyorsa 3 damlattım
Bilmiyorum kı cnm tecrübesızde degılım bu konularda şaştım kaldım kımyasal gebelık falanmı vardı acaba adetle gıttı ama hormon sevıyesı zamanla azaldıda pozıtıfken negatıf olduAllah Allah. Peki niye öyle pembe oldu canım testte bi gariplik var
Bende oyle dusundum kımyasal gebelık falanmıydı acaba 4gunde gecıkmıstıAcaba düşük mü yaptınız? Basta pozitif cikti kanda hormon vardi. Sonra negatif cikti hormon azaldigi icin.
Yani nebılım bırde farklı markalar pozitif verenlerAllah Allah. Peki niye öyle pembe oldu canım testte bi gariplik var
Merhaba,geçmiş olsun öncelikle sanırım çoğu zaman fark edilmeyen kimyasal gebelik yaşamissinizBu şekilde önce pozitif çıktı sonra negatıf
Bugun yada yarın tekrar test yapıcam varsa zaten yukselır hormon sevıyesı dıye dusunuyorum vakıt bulabilirsem kan testıde yaptırıcamKan tahlili kesin sonuç verir inş kimyasal değildr güzel haber alırsın canım
Tekrar test yaptım negatıf çıktı sanırım kımyasal gebelıkti adetle gitti hormon sevıyesıne baglı 3 test pozitif verdı zamanla negatıf oldu dıye dusunuyorumKan tahlili kesin sonuç verir inş kimyasal değildr güzel haber alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?