- 14 Mayıs 2008
- 546
- 5
canlarım geçen ay mantar enfeksiyonu geçiriyormuşum dr gitmiştim ve hamile olmadığımı öğrenmiştim adetim 5 gün geçmişti...tedavi gördüm şuanda çok şükür atlatmış durumdayım bu ay 7. denemem hamile kalamadım bu ay sanki içimde öyle bi his var fakat biliyorum ki büyük ihtimal yanılıyorum...hisler bazen hayal kırıklığına uğratıyor:çok üzgünüm:adetime 8 gün war fakat göğüslerim aşırı şiş hiç dokunamıyorum soyunup giyinirken bile acıyorlar hatta yatarken okadar hassazlar şuan adetime 8 gün var bu acı adetime 13 gün falan varken başladı ve karnımda sürekli gaz oluyor ve karnımın altında hep ağrı var dün adet olucakmış gibi vardı özellikle akşamları çok halsizlik oluyor ve midem bulanmıyorda bi kabarıyor sanki ama tam bulantı değil..bi tane daha belirti gbii bişey var ama bunda saçmalıyor olabilirim aşırı tatlı istiyor canım özellikle ne alakaysa pasta bi kere yedim bazen yine geliyor....bu sabah test yapayım dedim negatif tabi adetime 8 gün var çok erken daha !!canlarım kusuruma bakmayın uzun uzun yazdım ama eşimlede paylaşamıyorum eğer yoksa onu heyecanlandırmak bile istemem üzülsün istemiyorum fakat böyle belirtilerle hamiş olduğunu öğrenen varmı kızlarrr ???????