Bundan 8 yıl evvel bel ağrısından ve sağ bacağımda oluşan ağrıdan dolayı tuvalete bile gidemiyordum.Mersinde bir bio enerji uzmanına gittik.Gözümle görmesem yada yaşamasam yalan der şaka gibi güler geçerdim açıkçası.
Adam tanınmış bazı doktorlar ile özellikle dizkapağı meniküs ameliyatlarınada hala giriyormuş
Neyse konumuza dönersek randevumuzu aldık nereden Mersine gideceğimizi falan söylemedik.
Gittik bizi karşılıklı 2 çekyatın ve bir masanın sığdığı bir odaya aldı.Kesinlikle üzerimdeki kılık kıyafeti çıkarmadım.Bazıları çıkarmalarını ve yalnız olmalarını söylüyormuş.Benim yanımda hem teyzeminoğlu hemde kızkardeşim vardı.
Konuşurken ben kardeşim ve adamın kendi 1 er sigara yaktık içtik.Ben hiç farketmedim kızkardeşim dediki
-o kadar sigara içtik ama oda hiç duman olmadı.
adam güldü ve hepsini ben çektim dedi.Dedikten sonrada derince bir nefes bırakınca oda dumanlatı oldu.:26:
Sonra belağrısı şikayeti ile geldik dedim elini kıyafetimin üzerinden hiç dokundurmadan 3 yerde fıtığın var.Ameliyat olman gerekmez dedi.
Gerçekten de film falan çekildi ama doktorum ameliyat demişti.
Hala da olmadı maşallah belimden hiç şikayetim yok
Sonra başka şikayetlerinde var dedi.Nedir deyince düzenli adet olmuyorsun buda sende strws yaparken göğsünde kist oluşmasına sebep olmuş dedi.Sol göğsüm der bazen ağrı olurdu sonraları doktora gittiğimde evet kist çıkmıştı.:26:
Şu an ltihaplı bir akıntın var deyince tamam dedim bu kadar yeter.
Korktum açıkçası
Sonra elini belime avuçiçi gelecek şekilde koydu bir süre sonra ne hissediyorsun dedi.
Dedim çok sıcak.Ütü koymuş gibi idi
Elini ters çevirdi bir süre sonra ne hissediyorsun dedi.
Dedim buz koymuş gibi
bana 3 adet avuç içi büyüklüğünde oamuk verdi.Bunu temiz bir tülbete sarıp beline bunu sol göğsüne bunuda karnına koy.
1 hafta içinde sürekli sırt üsüt yat belindeki acı dayanılmaz olunca beni ara dedi.
Tamam dedim.Çıkarkende mertak etme şimdi Adanaya varana kadar deriin bir uykuda olacaksın deyince ben arabada hiç uyuyamam ki deyip güldüm.
Adanadan geldiğimizi bilmediği gibi araba ile geldiğimizide nereden bilecektiki.
Ve ben gerçekten araba yolculuklarında asla uyuyan bir tip değilim.Arabaya bindik daha otobana çıkmadan koltuğa yayıdığımı hatırlıyorum.Evimizin önüne geldiğimizde kuzenim abla geldik kalk demişti.
3.gün belimdeki ağrı artık dayanılmazdı ve adamı aradım derdimi söyledim telefonu kulağına iyice yaklaştır dedi yaklaştırdım derin bir sessizlikten sonra şimdi yat dinlen birşeyin kalmaz dedi.
Şunuda belirteyim adam çok inaçlı ve aslen sanırım ya özbekistan tada bir türki cumhuriyetinden di.Yanılmıyorsam hafızamda öyle kalmış
Şu son 3 gündür aşırı siyatik ağrımla başım dertte Ellerim aşırı uyuşuyor bunlar için gideceğim açıkçası.Allah razı olsun çoook memnun kaldım o zamanın parası 80 tl vermiştim ama helali hoş olsun.
inan yaşamasam başkası yazsa yalan söylüyor derdim.ama yaşadım
birde ersağın masaj kremi var şiddetle tavsiye ederim kas sıkışması damar damar üstüne binmeye siyatik ağrılara bel boyun fıtıklarına kas adale ağrılarına birebir.