Doğuma Hazırlık kızlar oğluşum oluyoooo

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kumru3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
66
4
bugün doktora gittim ve bi oğlum olacağını öğrendim.zemuszemus bazılarınız bilir iki kızım var benim.o kadar sevindimki tutamadım kendimi ağladım.doktora gidip gitmemekte kararsızdım.korka korka gittim.ya beklediğim cevabı alamazsam diye ama istediğim oldu.

yanlız bişey var.benim kayınpederimin ve kayınvalidemin babasının ismi aynı.yani yıllardan beri belli olan şey ailede doğacak ilk çocuğa babalarının isminin verileceğiydi.ama bu bebeği ben aylardır rüyamda hep BURAK diye sevdim.şidi onlara nasıl söyliycem acaba?

rabbim bana gönlümdekini verdi.inşallah burdaki bebek bekleyen bütün annelerede istediklerini versin.sağlıklı sıhhatli olarak.babamızada söylemedim daha çok heyecanlıyım.rabbim herkese tattırsın işallah.kaydirigubbakcemile3

bugün doktora gittim ve bi oğlum olacağını öğrendim.zemuszemus bazılarınız bilir iki kızım var benim.o kadar sevindimki tutamadım kendimi ağladım.doktora gidip gitmemekte kararsızdım.korka korka gittim.ya beklediğim cevabı alamazsam diye ama istediğim oldu.

yanlız bişey var.benim kayınpederimin ve kayınvalidemin babasının ismi aynı.yani yıllardan beri belli olan şey ailede doğacak ilk çocuğa babalarının isminin verileceğiydi.ama bu bebeği ben aylardır rüyamda hep BURAK diye sevdim.şidi onlara nasıl söyliycem acaba?

rabbim bana gönlümdekini verdi.inşallah burdaki bebek bekleyen bütün annelerede istediklerini versin.sağlıklı sıhhatli olarak.babamızada söylemedim daha çok heyecanlıyım.rabbim herkese tattırsın işallah.kaydirigubbakcemile3

canım sen özel bişey uygulamışmıydın erkek bebek için yazarsan sevinirim
senin adına çok sevindim tebrik ederim inşallah darısı başıma ilerde

canım ben çok özel bişey uygulamadım.hamilelik şüphesi olduğunda bi hemşire arkadaşımla paylaştım acaba hamilemiyim diye.oda bana ilişki günlerini sordu.ben söyleyincede hamilesindir çünkü yumurtlama günü olmuş dedi.ve büyük ihtimal erkek olur dedi.oda yumurtlama günlerinde hamile kalmış ve iki tane oğlu var.
şu anda çok mutluyum darısı başına arkadaşım...

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu.Maaşallah yavruna...

Tebrik ederim canim,gözün aydinopuyorumnanaktan

Dilerim ki kücük Burak (ki bu isimden vazgecme derim,icinde ukte kalir) saglikli bir sekilde dünyaya gelir.

Ben kizim olursa anneannemin ismini verecegim diyordum hep,ama annem buna cok karsi..

Kaderleri benzemesin, kendi ismi olsun der hep. Bencede en mantiklisi bu,sen bebegine Burak ismini koymak istiyorsan esinde buna razi ise, kimsenin buna karismaya hakki yok.

sağol megrayn.rabbim sağlıklı sıhhatli versin önce.bazen aslında korkuyordum.acaba erkek çocuk isteyerek günaha giriyormuyum diye.bugün doktora giderkende çok dua ettim.allahım sen nasıl istersen öyle ver dedim.çünkü bazen allahtan bişey isterken bizim için iyimi olacak kötümü olacak bilemiyoruz.
o yüzden hayırlısını istedim.oda gönlümdekini verdi şükürler olsun.
rabbim herkesede istediğini sağlıklı sıhhatli olarak versin.

sende inşallah kızını sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah...

Tebrik ederim canim,gözün aydinopuyorumnanaktan

Dilerim ki kücük Burak (ki bu isimden vazgecme derim,icinde ukte kalir) saglikli bir sekilde dünyaya gelir.

Ben kizim olursa anneannemin ismini verecegim diyordum hep,ama annem buna cok karsi..

Kaderleri benzemesin, kendi ismi olsun der hep. Bencede en mantiklisi bu,sen bebegine Burak ismini koymak istiyorsan esinde buna razi ise, kimsenin buna karismaya hakki yok.

çok sağol canım allah sanada istediğini verir inşallah.bu ismede takıldım.rüyamda sürekli onu BURAK diye sevdim vardır mutlaka bi hikmet.

ayyyyyy çoooook sevindim.ben sana demiştim.bana erkekge bile benziyo dememişlerdi.sana azcık erkek bile demişler kesin erkektir demiştim.çok sevindim canım.rabbim tamamına erdinsin inşallah sag saglim kucagınada almayı nasip etsin.bizlerede üçüncüde nasip etsin erkek bebek...

sağolun kızlar.rabbim hepinize gönlünüzdekileri versin.o kadar mutluyumki anlatamam.henüz babamızada söylemedik.

canım hayırlıolsun rabbım sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın eşin kabul edıyorsa bencede bu isimden vazgeçme derim ben...

hepiniz sağolun kızlar allah sizede gönlünüzdekini versin.
tek sıkıntı isim oldu bana şimdi.henüz ben kimseye söylemedim ama görümcemde rüyasında görmüş.bi oğlun oluyo ve adını BURAK koyuyosun dedi.oda aynı ismi söyleyince çok şaşırdım.eğer koyamazsam aklımda kalacak bu isim.

sağlıcakla kucagına almak nasip etsin allah darısı erkek bebek isteyen tüm annişlere nasip etsin rabbim...aminn:)))))

Hayırlı olsun maşaallah sana ve bebeğine.. Mevlam dünyada ve ahirette yüzünü ağartacak hayırlı evlat eylesin. sağlıkla sıhhatle doğsun inşaallah.
babanıza söyleyince bizede haber ver bizde merak ederiz artık :)
ayrıca bi tavsiyem olacak, bir müddet daha akrabalarına cinsiyet mevzuunu söyleme.. iki kızından sonra erkek bebek sahibi olacağın için çok nazar çekersin canım. Allah muhafaza etsin

çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün ne güzel gönlüne göre vermiş allah peki canım kaç haftalıkken öğrendin cinsiyetini ben 13 haftalık hamileyim ama belli değil cinsiyeti.

ettiğiniz dualar için allah hepinizden tek tek razı olsun sizinde gönlünüzdekilerini versin inşallah.hala inanamıyorum.birtürlü emin olamıyorum ve çokta korkuyorum ya sonra bi değişiklik olur diye.

ilk olarak 11 haftalıkken %60 erkek dendi.şu an ise 15 haftalık yine erkek dendi.bu sefer büyük ihtimalle öyleymiş.rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin.

Tebrikler canım... Darısı erkek bebek isteyenlerin başına opuyorumnanaktan

X