Doğuma Hazırlık kızlar oda süsleme, ikram, süs püs neler düşündük neler yapıcaz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

senemcik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
354
2
41
kızlar neler yapıcaz yazalım birbirimize bu unutulmaz gün ile ilgili hatıra kalıcak birşeyler bulalım.
ben başlıyorum.
ilk olarak bebeğimin odasına balonlarla ufak süsleme yapıcam ve kapısına kapı süs asıcam.ayrıca evimin kapısına ( çelik kapıya) 2 parça tül takıcam hediye paketi gibi ve renkli yazıcıda bayz kağıda pembe yazı ile hoşgeldin almina bebek yazıcam ve kenarlarını tüylü şeylerle süsleyeceğim.şeker siparisi verdim 2 sepat büyük sepet eve gelenler için 75 ad.küçük sepet ise 25 ad.hastane için.eve gelenlerede lohusa şekerinden lohusa şerbeti yapıcaz annemle denedik çok güzel oldu.hastane odası içinde tüllerden süslerden balonlardan tüller yapıp hazırlıyacağım ben hastanede iken annem onları hastane odasına yerleştiricek.
benden şimdilik bu kadar sizlerin varmı bu tür şeyleri hadi paylaşalım....:enbuyukkk:a.s. tabiki herşeyden önemlisi sağlıkla gelmeleri....

kızlar kapı süsü alacağım ben de...annem bebek şekeri için 65 adet minyatür patik ördü...25 taneye hastaneye..40 adette mevlüte...içine tüle sarıp badem şekeri koyacağım...2 paket balon almıştım...1 paketi hastaneye...1 paketi ev süslemesine...doğuma gitmeden önceden buzluğa börek/dolma vs. atacağım...hastane dönüşüde 1 tepsi tatlı siparişi vereceğim..gelenlere loğusa şerbetiyle birlikte ikram edeceğim...şimdilik aklıma gelenler bunlar...bir de mevlütte dışarıya etli pilav/tulumba tatlısı/ayran sipariş edeceğim...onlar birer kişilik paketler halinde hazırlıyor zaten...mevlüt sonuna yakın getirirler biz de ikram ederiz...mevlütte dağıtılmak üzere yasin ve tespih alacağım...bebeğimin anısına kullandıkça dua ederler...aklıma gelirse yazarım..

canım bende patik yapmayı düşünüyorum şeker olasyında da nasıl yapacağım karara vermedimmm.resimlerini çeksende görsek t istersenabiii

valla kızlar bravo size bende daha hiç düşünmedim biliyormusunuz süsleri.aslında herşeyi şimdiden düşünüp hazırlamak en iyisi çünkü daha sonradan vakit kalmayacak.

kızlar bende nette gördüm opatiklerden sonra burda nikah şekeri yapan biryer gördüm tesadüf gidip sordum plastikten emzik var arkasında tle sarılı badem sekeri var çok şirin tanesi 1 ytl dedi çokda güzel daha karlı geliyor oyüzden hazır almaya karar verdim gerçi kendin hazırlamakta daha başka tabi,bide kızlar yine nette buldum bebek odası süsleri yapışkanlı silinebiliyor yıkanabiliyor çok hoş ayıcıklı,bebkli falan yapışkanlar var onlardan sip. vermek istiyorum çok beğendim yasakmı bilmiyorum internet adresinide verebilirim ,tabi kapı süsüde alıcam veya ablam yapıcak,a birde aklıma gelmişken bebek günlüğü alıcam gerçi 1 aydır alıcam diyorum hala alamadım ziyarete gelenler yorumlarını düşüncelerini yazmaları için defterlerden var onlardan alıcam yine nette buldum 38 ytl diyor bakalım kırtasiyeye sorucam uyguna bulursam alıcam veya bir ajandayı kendim yapıcam,ayyy o günler bir gelsin insan şimdiden heycanlanıyor,bu konu çok güzel olmuş en azından fikir almış oluruzhihoyyyt

evet canım fikir alış verişi iyi olacak..
ben düğünümde anı defteri kendim yapmıştım rekli sayfalı bir defter almıştım ve defter kaplar gibi gri simli bir kumaş ile kapladım yine gümüş simli çiçek kurdele ile süslemiştim 10 ytl bile tutmamıştı sende bebiş için öyle yapabilirsin canım...:enbuyukkk:

ben istiyorum o şeker satan sitenin adresini özel mesaj atabilir misin

burada birçok sitenin adresini verdik aslında
paylaşırsan seviniriz canım
herhangi bir uyarı gelmedi
en azından firma ismi olarak yazarsan araştırıp buluruz

kızlar hastahane odasına baba tarafından anne ve bebeğe gelen hoş bir çiçek güzel bir ayrıntı bence,

Ya bu süsleme malzemeleri ve şekerleri falan nereden alıyorsunuz hanımlar??
Gerçi ben daha 13 haftalığım ama, tezcanlılık işte :))))
Sevgiler hepinize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…