kızlar kapı süsü alacağım ben de...annem bebek şekeri için 65 adet minyatür patik ördü...25 taneye hastaneye..40 adette mevlüte...içine tüle sarıp badem şekeri koyacağım...2 paket balon almıştım...1 paketi hastaneye...1 paketi ev süslemesine...doğuma gitmeden önceden buzluğa börek/dolma vs. atacağım...hastane dönüşüde 1 tepsi tatlı siparişi vereceğim..gelenlere loğusa şerbetiyle birlikte ikram edeceğim...şimdilik aklıma gelenler bunlar...bir de mevlütte dışarıya etli pilav/tulumba tatlısı/ayran sipariş edeceğim...onlar birer kişilik paketler halinde hazırlıyor zaten...mevlüt sonuna yakın getirirler biz de ikram ederiz...mevlütte dağıtılmak üzere yasin ve tespih alacağım...bebeğimin anısına kullandıkça dua ederler...aklıma gelirse yazarım..
canım bende patik yapmayı düşünüyorum şeker olasyında da nasıl yapacağım karara vermedimmm.resimlerini çeksende görsek t istersenabiii
kızlar bende nette gördüm opatiklerden sonra burda nikah şekeri yapan biryer gördüm tesadüf gidip sordum plastikten emzik var arkasında tle sarılı badem sekeri var çok şirin tanesi 1 ytl dedi çokda güzel daha karlı geliyor oyüzden hazır almaya karar verdim gerçi kendin hazırlamakta daha başka tabi,bide kızlar yine nette buldum bebek odası süsleri yapışkanlı silinebiliyor yıkanabiliyor çok hoş ayıcıklı,bebkli falan yapışkanlar var onlardan sip. vermek istiyorum çok beğendim yasakmı bilmiyorum internet adresinide verebilirim ,tabi kapı süsüde alıcam veya ablam yapıcak,a birde aklıma gelmişken bebek günlüğü alıcam gerçi 1 aydır alıcam diyorum hala alamadım ziyarete gelenler yorumlarını düşüncelerini yazmaları için defterlerden var onlardan alıcam yine nette buldum 38 ytl diyor bakalım kırtasiyeye sorucam uyguna bulursam alıcam veya bir ajandayı kendim yapıcam,ayyy o günler bir gelsin insan şimdiden heycanlanıyor,bu konu çok güzel olmuş en azından fikir almış oluruzhihoyyyt
ben istiyorum o şeker satan sitenin adresini özel mesaj atabilir misinkızlar bende nette gördüm opatiklerden sonra burda nikah şekeri yapan biryer gördüm tesadüf gidip sordum plastikten emzik var arkasında tle sarılı badem sekeri var çok şirin tanesi 1 ytl dedi çokda güzel daha karlı geliyor oyüzden hazır almaya karar verdim gerçi kendin hazırlamakta daha başka tabi,bide kızlar yine nette buldum bebek odası süsleri yapışkanlı silinebiliyor yıkanabiliyor çok hoş ayıcıklı,bebkli falan yapışkanlar var onlardan sip. vermek istiyorum çok beğendim yasakmı bilmiyorum internet adresinide verebilirim ,tabi kapı süsüde alıcam veya ablam yapıcak,a birde aklıma gelmişken bebek günlüğü alıcam gerçi 1 aydır alıcam diyorum hala alamadım ziyarete gelenler yorumlarını düşüncelerini yazmaları için defterlerden var onlardan alıcam yine nette buldum 38 ytl diyor bakalım kırtasiyeye sorucam uyguna bulursam alıcam veya bir ajandayı kendim yapıcam,ayyy o günler bir gelsin insan şimdiden heycanlanıyor,bu konu çok güzel olmuş en azından fikir almış oluruzhihoyyyt