kızlar noluya bana yaa??

genciza

annesinin sosisi o :)
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
4.158
143
42
kızlar biliyosunuz bi buçuk ay önce kürtaj oldum.kürtajdan sonra 10 gün eşimle birlikte olmadım.daha sonra doğum kontrol hapı kullandım 1 ay boyunca ve sonundada biraz azalmasına rağmen adet oldum.adetimde 3-4 gün önce bitti.ama ben hala adet ağrısı çekiyorum.resmen adet ağrısı karnım kasık bölgem ağrıyo.bi anlam veremedim.en son bu ağrıları çektiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim.ama oda imkansız hep korundum.zaten kürtajdan hemen sonra hamile kalmak istemem.aranızda böyle bişey yaşayan varmı.bi kaç gün daha ağrı devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum.

ASHERMAN SENDROMU ( Rahim içi yapışıklık ) KÜRTAJDAN SONRA OLABİLİYOR.
FAKAT KÜÇÜK BİR OPERASYONLA HALLEDİLEBİLİYOR.

BUNUN AĞRI YAPACAĞINA DAİR KESİN BİR BİLGİ YOK AMA GEÇENLERDE BİR ARKADAŞIM.
BÖYLE BİRŞEY OLDUĞUNDAN BAHSETMİŞTİ. ( Kendisi yaşamış )

KÜRTAJ OLAN KADIN LOHUSA SAYILIR.
HİÇ ÜŞÜTMEMESİ GEREKİR. EĞER ÜŞÜTTÜYSEN ANESTEZİDE OLDUĞUN İÇİN
GAZ SANCISI REGL SANCISI GİBİ BİR BELİRTİ VEREBİLİR.
BENİMDE GEÇEN YIL BÖYLE BİR SIKINTIM OLMUŞTU. 40 GÜN REGL OLAMAMIŞTIM.
HAVALARA ALDANIP ÜŞÜTMÜŞTÜM, 1 HAFTAYA YAKIN DELİ GİBİ KIVRANMIŞTIM.

İNŞALLAH SENİN SIKINTILARINDA GEÇER BİRTANEM.

HOŞÇAKAL...

canım bende kürtajdan bir ay sonra kasıklarımda ağrı batma yaşadım hatta hamilemiyim acaba diye düşündüm .ama üşütmüş olduğumu farkettim ayaklarını sıcak tutmalısın.kürtaj olanda loğusa gibi kendini korumalı. kendine dikkat et istersen doktora git içini rahatlat sürekli düşünüp sitres yapmaktan iyidir geçmiş olsun canım

hepinize çok teşekkür ederim kızlar.anladımki normalmiş bu ağrılar.içimi rahatlattınız.off kadın olmak çok zor ya allah hepimizin yardımcısı olsun.

X