kızlar nolurr acil yardım !! kızlık zarı :(

Ecolata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
57
0
26
Bayburt
merhaba kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var utanarak yazıyorum ama nişanlımla birşeyler yaşadık ilişkiye girmek istedik canım çok yandı kendimi çok kastım denedik olmadı fakat ben çok acı duydum bir de aynayla baktıgımda genişlemiş gibi duruyor ama kan gelmedi nişanlım sorun etme kendini kasıyorsun o yuzden diyor ama ben çok takıyorum neden kan gelmedi , bir kere kuçukken kaşırken kan gelmişti o zaman yırtılmış olablr mı nolur yardım edin şimdiden teşekkürler

kaşırken yırtılmış olması pek olası değil.
hem sen kendin aynayla bakmakla anlayamazsın.
utanarak söylüyorum filan demişsin belki de bilinçaltında evli olmamandan dolayı bir pişmanlık ve de utanç duygusu olduğundan kasmışsındır kendini.
ayrıca her hymenden kan gelecek diye bir şey yok.

bir de önemli olan o doku parçası değil sonuçta hiç kan gelmez belki.
hymene bu kadar anlam yüklemeyib yahu.
sen istemişsin bir şeyler yaşamışsın pişman filan olma artık.

neden bi uzmana kontrole gitmiyorsun?senin için daha sağlıklı bi bilgi vermiş olur..ayrıca bazı zarlar yırtılsa bile esnekliğinden dolayı kan gelmez diye biliyorum

ilginiz için teşekkür ederim uzmana gitmek istiyorum ama nişanlım bu durumu pek onemsemedi doktora gerek yok dedi ,umarım dediğiniz gibidir

erkekmilletine çok da güvn olmaz derim kafana takıp kendini yormaktansa bi git görün yani senin için rahat olur

ilginiz için teşekkür ederim uzmana gitmek istiyorum ama nişanlım bu durumu pek onemsemedi doktora gerek yok dedi ,umarım dediğiniz gibidir

sıkma canını canım pişmanlık duyulcak bi durum kalmamış sen nişanlına güvenerek zaten ona onay vermişssin bişeyler yaşamıssınız bi doktora görünmekte fayda var..

jinekologa gidip bu konu hakkında nasıl bahsedilir ya ?
yani kızlık zarım yırtılmış olabilir kontrol eder misiniz mi denir?

/ sadece merak ediyorum konu sahibi lütfen yanlış anlamasın yani bu konudan nasıl bahsedilir ki başıma gelmiş olsa çekinirdim sanırım bu şekilde sormaya :26:

evet o yüzden de çekiniyorum hayatımda hiç jınekolga gitmedim nişanlımda onemsemedgi için gerek yok dedi gidipte ne dicem doktora :)

ramazan bittiya
bombayı patlatalım demişsiniz ama sizin bomba patlamamış fos çıkmış
ya arkadaşım ne olur ne olmaz sonradan sorun çıkaran erkekleri çok okuduk burda birlikte gidin bi doktora sebep ne oda duysunda sonradan zaten kanda gelmedi yipbahane uydurup gitmesin

ilahi niloooo
supersin..............

arkadaşım önceki konularını okudumda hep kızlık zarıdan bahsetmişsin kaşırken bi pet dolusu kan geldi demişsin
ya acaba diyorum
sende mayasıl vardı da sen vajinanmı kaşınıyo sandın mayasılını patlatmış olmayasın çocuktum demşişsin ya belki vajı kaşınıyo sandın ne bileyim olurmu olur kızlık zarından pet dolusu kangelmez
korkma

evet hep bundan dolayı korkuyordum o yuzden o kadar konu açmıştım bende sanmıyorum kaşınmakla bozulacagını ama insan yinede takıyor

doktora muayene olursanız en kesin bilgiyi ondan öğrenirsiniz. biz burdan bilemeyiz ki belki zar zedelenmiş de olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…