Kızlar Acil Yardımınız gerekiyor yaaa
Daha öncede yazmıstım normalde nişanda sacımı kuaförde koyu karemel yaptırmıstım cok güzeldi herkesten güzel yorumlar almıstım bende begeniştim sonra sürekli boyamaktan sıkıldım kendi sacım kahverengiydi yaaa bende gittim kahve aldım hem kendi rengim olur hemde uzadıkca aktıkca kendi rengim ortaya cıkar dedim düğüne dek idare edicektim ama dün boyadım acaip koyu oldu onuda gecin aralarda koyu karemeller belli yani cok tuhaf sizin anlayacagınız sacımı mahvettim simdi napsam sizce yeni boya aldım kahve onu bi kere daha boyasammı yoksaa kuaföremi gitsemm şu arada kuaföre vercek durumum yokk lükse kacıyor bir salaklık ettim sizce en azından su aralardaki karemeli tekrar boyarsam kapatırmıyım bidee bu boyada zamanla akınca altındaki karemelmi cıkıcak kendi rengimmi ???? eger karemel cıkarsa kfamda renk cümbüşü olucakk offf kızlar nolur yardımm bugün işte rezil oldumm nolurrrrrrrrrrrrr
Kızlar lütfen yaaa bana biriniz akıl versin tekrar aynı boyayı aldım iyice bir bekletsemmi kii alt kısımları pek boyanmamıs gibi özellikle güneşte belli oluyor yaa ben kendi sacımı isterim boyalarla ugrasmıyım derken şimdiii daha beteri olduu lac defa boya yapmak zorunda kaldım.Ya sadecee Hazirana dek boyasız olmak biras kafamı dinlendirmek istiodumm off yaaaa
yıkandıkça değişir tabi saç rengin ama sakın karamele tekrar boyama koyu yerler açılmaz dahada alacalı olur. koyu boyaya devam edersen bi süre sonra o kızıllıklar kapanır sabretmen lazım yada boya sildirme işlemini araştırabilirsin ama 100tl den filan baslıyor diye duymustum