• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar nolur yardım

tubaerkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
261
1
96
39
Kayseri
benim yüzümdeki tüylerle sorunum var 4 yıldır lazer yaptırıyorum önce çene ve bıyık bölgemde vardı çok kalındı lazere gittim ancak lazer yanağımdaki boynumdaki ince tüyleride kalınlaştırdı acaip çoğalttı.daha sonra lazeri değiştirdim yeni çıkan bi teknoloji varmış 2 yıldırda onu yaptırıyorum çok şükür azaldı bazı yerlerde bitti gibi bişey ama yanak bıyık gibi bazı yerlerde bölge bölge azar azar çıkıyo boyları uzuyo lazer yapan doktor belli olmuyo bundan sonra lazerin faydası olmaz diyo fakat çok takıntılıyım çok belli oluyo bence.acaba kalan yerleri sir ağdayla alsam nolur tekrarlarmı hiç dokunmayımmı ama çok rahatsız oluyorum psikolojimi bozuyo

Ben yaptırmadım tam bilemiycem ama iğneli daha iyi etki ediyormuş diye duydum.Lazer yaptıran tanıdıklarım da sonradan hep iğneliye geçmişti.
Araştırabilirsiniz bu konuyu..a.s.

tubacım sakın sakın sakın sen sen ol asla epilasyon yaptırdığın bir bölgeye sir uygulama.
İster lazer olsun, ister iğneli sonrasında asla sirdir cımbızdır kökten çekecek bişi yapma.

Aynı şeyleri senle hemen hemen yaşamış oldugum için :) Sir cildini sarkıtıcak, erken yaşlanmana sebep olucak (yüz bölgesi bu sonuçta) tam bir lazerzedeyim bende.
Şimdi iyi bi iğneli epilasyon merkezi arıyorum ben de.

tamm bende iğneli epilasyon yapan yer araştırayım ama usandım daha fazla canımın yanmasını da istemiyorum dayanamaıyorum artık acıya.en son lazerde dozunu yükseltmiş doktor yüzüm yandı nerdeyse çok acı çektim

Back