korkma seremcem canim smear testinde temiz cikmis kisttendirr agrin :26:Kızlar bugün kasık ağrısı şikayetiyle eşim beni hastaneye götürdü..bende 2 aydır kist vardı ve 2 hafta öncesinde bana başka bi doktor yok olduğunu söyledi ve simir testi yaptı oda temiz çıktı..ve bugün bana doktor 6,5 cm büyüklüğünde kistim olduğunu ağrı sebebinin ondan olduğunu söyledi ve beni yarın inferlite kliniğine yönlendirdi kötü bişey yoktur dimi :-(
Kızlar bugün kasık ağrısı şikayetiyle eşim beni hastaneye götürdü..bende 2 aydır kist vardı ve 2 hafta öncesinde bana başka bi doktor yok olduğunu söyledi ve simir testi yaptı oda temiz çıktı..ve bugün bana doktor 6,5 cm büyüklüğünde kistim olduğunu ağrı sebebinin ondan olduğunu söyledi ve beni yarın inferlite kliniğine yönlendirdi kötü bişey yoktur dimi :-(
Ama benim 3 hafta öncesinde bi tane 3 mm kist vardı gittiğim doktor yok olduğunu söyledi 2 haftada hiçbirşey yokken birden kist 6,5 cm olabilirmi bide ben çocuk istiyorum ondan korkuyorum inş doğum kontrol hapı vermez :-(
Aslında benim korkum çocuk istediğim için beni inferlite bölümüne yönlerdiler ya ondan çok korktum :-( inş bişey çıkmaz dua edin bana nolur lütfen
Inş dediğin gibi bişey çıkmaz canım..bugün hastaneye gittim yarın için ulturason randevusu verdi bugün bişey yapmadılar inş bişey çıkmaz yarını bekliyorum ışte dua edin lütfen ameliyat demesinler :-(
Inş dediğin gibi bişey çıkmaz canım..bugün hastaneye gittim yarın için ulturason randevusu verdi bugün bişey yapmadılar inş bişey çıkmaz yarını bekliyorum ışte dua edin lütfen ameliyat demesinler :-(
Kızlar bugün kasık ağrısı şikayetiyle eşim beni hastaneye götürdü..bende 2 aydır kist vardı ve 2 hafta öncesinde bana başka bi doktor yok olduğunu söyledi ve simir testi yaptı oda temiz çıktı..ve bugün bana doktor 6,5 cm büyüklüğünde kistim olduğunu ağrı sebebinin ondan olduğunu söyledi ve beni yarın inferlite kliniğine yönlendirdi kötü bişey yoktur dimi :-(
benımde sağda 4,5 cm dermoid kistim var ameliyatı nerde oldun.bırde kapalı mı acık ameliyat mı.bende ameliyat konusunda cok kararsızım bebek istiyoruz ama sanırım kist engel oluyorgeçmiş olsun canım. inşaAllah korkulacak bişi yoktur. kistin türü önemli, bazı kistler ilaçla, tedaviyle geçebiliyor, bazıları ise ameliyat gerektiriyor. ben de 9cm büyüklüğünde dermoid kist vardı, 7 ay önce ameliyat oldum. Allaha şükür yumurtalıklarım alınmadı, doktorum bir sorun olmadığını, çocuk sahibi olabileceğimi söyledi. 9cm kistle birlikte, ultrasonda 6cm lik bir kist daha görünüyordu ama ameliyatta o kist yoktu. adet dönemine yakın yumurtalıklarda 5-6cm lik kistler oluşuyomus ve bunlar adet ile birlikte atılıyormuş.
inşaAllah seninki de böyle bir şeydir, tedaviye bile gerek kalmadan geçer, Allah acil şifalar versin..
ameliyatı nişantaşı hospitalda oldum. benimki 9cm di, açık ameliyat oldum. doktor kapalı da olabilirsin ama cok uzun sürer, patlarsa açık ameliyata geçmek zorunda kalabiliriz dedi, açık ameliyatı tavsiye etti, ben de kabul ettim. ameliyatımı prof. dr. süleyman engin akhan yaptı, eğer istanbulda yaşıyorsan tavsiye ederim.benımde sağda 4,5 cm dermoid kistim var ameliyatı nerde oldun.bırde kapalı mı acık ameliyat mı.bende ameliyat konusunda cok kararsızım bebek istiyoruz ama sanırım kist engel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?