• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur yardım edin :-(

Seremcem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
887
202
133
Kızlar bugün kasık ağrısı şikayetiyle eşim beni hastaneye götürdü..bende 2 aydır kist vardı ve 2 hafta öncesinde bana başka bi doktor yok olduğunu söyledi ve simir testi yaptı oda temiz çıktı..ve bugün bana doktor 6,5 cm büyüklüğünde kistim olduğunu ağrı sebebinin ondan olduğunu söyledi ve beni yarın inferlite kliniğine yönlendirdi kötü bişey yoktur dimi :-(

Kızlar bugün kasık ağrısı şikayetiyle eşim beni hastaneye götürdü..bende 2 aydır kist vardı ve 2 hafta öncesinde bana başka bi doktor yok olduğunu söyledi ve simir testi yaptı oda temiz çıktı..ve bugün bana doktor 6,5 cm büyüklüğünde kistim olduğunu ağrı sebebinin ondan olduğunu söyledi ve beni yarın inferlite kliniğine yönlendirdi kötü bişey yoktur dimi :-(
korkma seremcem canim smear testinde temiz cikmis kisttendirr agrin :26:

canım bazen kistler birden yok olup tekrar çıkabiliyolar malesef.2 ay önceki kistin ozamanki adetle gitmiştir büyük ihtimal şimdiki agrında doktorun dediği gibi kistten dolayıdır :26:kötü bişey varmıdır yokmudur bilemem ama kist için hap vs ilaç tedavisi başlatacaklardır büyük ihtimal kistin hangi grupta olduğuna bakılacaktır.çikolata kistimi,yumartalık kistimi,dermoid kistmi?bunları araştırırlar araştırılmadıysa ve önce ilaç tedavisi yaparlar:26:sen yarın git bakalım sonucu mutlaka yaz ama:29:geçmiş olsun:54:

Ama benim 3 hafta öncesinde bi tane 3 mm kist vardı gittiğim doktor yok olduğunu söyledi 2 haftada hiçbirşey yokken birden kist 6,5 cm olabilirmi bide ben çocuk istiyorum ondan korkuyorum inş doğum kontrol hapı vermez :-(

Ama benim 3 hafta öncesinde bi tane 3 mm kist vardı gittiğim doktor yok olduğunu söyledi 2 haftada hiçbirşey yokken birden kist 6,5 cm olabilirmi bide ben çocuk istiyorum ondan korkuyorum inş doğum kontrol hapı vermez :-(

valla canım 2 haftada bi kist nekadar hızlı bir süreçte işler bilmiyorum:26:yani mesela benim geçen ay gittiğimde sağ tarafımda kist yeni oluşuyorken bu ay gititiğimde 7cme yaklaşıyodu yani arada dediğin gibi 2 2 buçuk haftalık bi süreç oynuyordu:31:benim hesapla senin hesap birbirine uyumlu oluyor bu durumda.ama tabi ilk gittiğin doktor yanlış bir değerlendirme yapmışta olabılır bunun bi araştırılması lazım doktor tarafından.sonuçta sana ultrasonla bakmadımı orda görünmesi lazım film kağıdınıda vermesi lazım sana.yarın gitceğin doktora her iki doktorunda çektiği ultrason kağıtlarını götürürsün böylelıkle nasıl bişekilde geliştiği ortaya çıkacaktır kesin:34:

Aslında benim korkum çocuk istediğim için beni inferlite bölümüne yönlerdiler ya ondan çok korktum :-( inş bişey çıkmaz dua edin bana nolur lütfen

Aslında benim korkum çocuk istediğim için beni inferlite bölümüne yönlerdiler ya ondan çok korktum :-( inş bişey çıkmaz dua edin bana nolur lütfen

Geçmiş olsun öncelikle..bu ay ben de şiddetli ağrı sebebiyle acile gittim ve kistim kanama yapmış sonra doktoruma göründüm ve 6 cm olmuş kistim birden büyümüş..bizde bebiş düşündüğümüz için doğm knt hapı vermedi ama 2 hafta sonra tekrar çağırdı..Doktorum hep söyler hangi kist olursa olsun gebeliğe engel değil diye...Bu kist yüzünden gezmediğim dr. kalmadı.saolsun hepsi de felaket tellalı gibiydi...Hatta laparaskopi öneren çok oldu.Şimdiki dr um çok kızdı sakın yaptırma diye.Çünkü yapışıklığa sebep olabiliyomuş sonrasında ve gebelik zorlaşıyomuş.
Üzülme canım İnş adet döneminde yok olur kistin..tekrar geçmiş olsun

Inş dediğin gibi bişey çıkmaz canım..bugün hastaneye gittim yarın için ulturason randevusu verdi bugün bişey yapmadılar inş bişey çıkmaz yarını bekliyorum ışte dua edin lütfen ameliyat demesinler :-(

Inş dediğin gibi bişey çıkmaz canım..bugün hastaneye gittim yarın için ulturason randevusu verdi bugün bişey yapmadılar inş bişey çıkmaz yarını bekliyorum ışte dua edin lütfen ameliyat demesinler :-(

İnşl. demezler ama başka bi doktora daha görün...ben 2 ay içinde 10 doktora muayene oldum ve en sonunda iyi bir prof buldum..eğer imkanın varsa üniversite araştırma hastanesine gidebilirsin..

benimde bir kaç ay öncesine kadar senin gibi sıkıntım vardı hiç tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok ben ameliyat oldum bunun için çok doktora gittim çok ilaç kullandım son çare ameliyat idi normal yumurtalık kisti 6 cm kadardı ameliyattan 6 ay sonra hamile kaldım hiç bir sıkıntı olmuyor.

bendede çıkmıştı nur topu gıbı 6,5 cm:1:ilk ay yasmin verdı ben onunla bırlıkte soğan suyu ıçtım bıhafta kadar. bır ay snra kontrole gıttıığımd ekıst kaybolmuştu:53:
şimdi evlendım bebek beklıyorum gene çıkmış 4,5 cm:ssz:
canını sıkma çoğu kışıde oluyo zaten

geçmiş olsun canım. inşaAllah korkulacak bişi yoktur. kistin türü önemli, bazı kistler ilaçla, tedaviyle geçebiliyor, bazıları ise ameliyat gerektiriyor. ben de 9cm büyüklüğünde dermoid kist vardı, 7 ay önce ameliyat oldum. Allaha şükür yumurtalıklarım alınmadı, doktorum bir sorun olmadığını, çocuk sahibi olabileceğimi söyledi. 9cm kistle birlikte, ultrasonda 6cm lik bir kist daha görünüyordu ama ameliyatta o kist yoktu. adet dönemine yakın yumurtalıklarda 5-6cm lik kistler oluşuyomus ve bunlar adet ile birlikte atılıyormuş.
inşaAllah seninki de böyle bir şeydir, tedaviye bile gerek kalmadan geçer, Allah acil şifalar versin..

sağ tarafta 5.5 cm varmış emar istedi.ayın 29nda emar çekincem işte.ben yinede hamilelik olurmu diye bekliyorum :)

bende 2 hafta önce kistim olduğunu öğrendim 5 cm di bir haftada 7 cm olmuş doktor ameliyat gerektirebilir dedi bugün primolut denen bir ilaç verdi 15 gün sonra gel dedi ama şimdi araştırdım bu hap adet geciktirici olarakta kullanılıyormuş aklım karıştı ne yapacağımı bilmiyorum konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

hala hastalanmadımda acaba bebek olabilirmii:) ne kadar mutlu olurummmm

geçmiş olsun canım. inşaAllah korkulacak bişi yoktur. kistin türü önemli, bazı kistler ilaçla, tedaviyle geçebiliyor, bazıları ise ameliyat gerektiriyor. ben de 9cm büyüklüğünde dermoid kist vardı, 7 ay önce ameliyat oldum. Allaha şükür yumurtalıklarım alınmadı, doktorum bir sorun olmadığını, çocuk sahibi olabileceğimi söyledi. 9cm kistle birlikte, ultrasonda 6cm lik bir kist daha görünüyordu ama ameliyatta o kist yoktu. adet dönemine yakın yumurtalıklarda 5-6cm lik kistler oluşuyomus ve bunlar adet ile birlikte atılıyormuş.
inşaAllah seninki de böyle bir şeydir, tedaviye bile gerek kalmadan geçer, Allah acil şifalar versin..
benımde sağda 4,5 cm dermoid kistim var ameliyatı nerde oldun.bırde kapalı mı acık ameliyat mı.bende ameliyat konusunda cok kararsızım bebek istiyoruz ama sanırım kist engel oluyor :1:

benımde sağda 4,5 cm dermoid kistim var ameliyatı nerde oldun.bırde kapalı mı acık ameliyat mı.bende ameliyat konusunda cok kararsızım bebek istiyoruz ama sanırım kist engel oluyor :1:
ameliyatı nişantaşı hospitalda oldum. benimki 9cm di, açık ameliyat oldum. doktor kapalı da olabilirsin ama cok uzun sürer, patlarsa açık ameliyata geçmek zorunda kalabiliriz dedi, açık ameliyatı tavsiye etti, ben de kabul ettim. ameliyatımı prof. dr. süleyman engin akhan yaptı, eğer istanbulda yaşıyorsan tavsiye ederim.

Back