• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur yardım edin

ckrl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
283
56
18
25
Çok fazla mide bulantım var kızlar yediğim içtiğim herşeyi kusuyorum suyu bile kusuyorum ne yapacağım yardım edin ya ölüyorum kusmaktan doktor ilaç verdi ama geçmiyor

Taze Zencefil çayı dene istersen, sabah akşam da tahin ye birer kaşık, malesef 12 14.haftaya kadar hafiflemiyor, bende ilaç kullandım işe yaramadı, dört buçuk kilo vemristim

Taze Zencefil çayı dene istersen, sabah akşam da tahin ye birer kaşık, malesef 12 14.haftaya kadar hafiflemiyor, bende ilaç kullandım işe yaramadı, dört buçuk kilo vemristim
Yaa geçmiyor ölüyorum resmen yediğim herşeyi ger çıkıyor ayakta bile duramıyorum mahvaldım ya

Tuzlu kraker ve beyaz leblebi var ya onlardan ye, tuzlu rahatlatır biraz, tatlı yağlı pek tüketme direkt çarpıyor 🤦🏻‍♀️

Tuzlu kraker ve beyaz leblebi var ya onlardan ye, tuzlu rahatlatır biraz, tatlı yağlı pek tüketme direkt çarpıyor 🤦🏻‍♀️
Ya oruç tutuyorum iftarda ne yesem çıkarıyorum sahurda desen öyle artık rahat rahat yemek yemeyi özledim valla

Çok fazla mide bulantım var kızlar yediğim içtiğim herşeyi kusuyorum suyu bile kusuyorum ne yapacağım yardım edin ya ölüyorum kusmaktan doktor ilaç verdi ama geçmiyor
Prilamı günde 4 taneye kadar kullanabilirsiniz diyorlar o şekilde denediniz mi

Back