Kızlar nolur yardım edin

Babycoooo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2018
46
15
38
31
adetime 2 gün var bu gün lavaboya girdiğimde peçeteye çok büyük yumurta akı gibi bişeyn içinde kan geldi kahverengi sabahtan beri kasıklarım ağrıyor ama sadece lekelenme var bide lekelenme kahve rengi sümükümsü yaşayan bilen varmı

Ben yaşamadım ama sunu sormak istiyorum adetten iki gün önce ilişkiye girdim ve adetim gerçekleşti gebelik var mıdır sence

istiyosan gebelik testi al gerçi daha adetin gecikmemiş ama hamileysen çok silik 2. çizgi çıkabilir

Geç yumurtlamis olabilir misin? Bana yumurtlama belirtisi gibi geldi

Ben yaşamadım ama sunu sormak istiyorum adetten iki gün önce ilişkiye girdim ve adetim gerçekleşti gebelik var mıdır sence

1 ay içerisinde hamile kalabilme ihtimalinin en yüksek olduğu günler adetten 15 gün sonrasıdır

siz adete 2 gün kala birlikte olmuşsunuz yani yumurtlamanın en düşük olduğu tarihlerden biri

ki üzerine adette olmuşsun bence hamile değilsin

ama net bir şey söyleyemem yine de.

Bali’m reglime 2 gün var imkansız ve ilk defa böyle bişey oluyor hem bu ay yumurtladım zaten 12 gün önce eşimle birleşmede yaşadık

Himm çok enteresan. Acaba yerleşme kanaması filan mı ben hiç yaşamadım da bilmiyorum

2. kez yumurtlama ihtimali? bazen benim yumurtlama lekelenmem oluyor ona benzettim. hatta geçtiğimiz aylarda adete 4-5 gün kala aynen söylediğin lekelenmeyi gördüm (ben yumurta akının içinde mercimek taneleri diye sıfatlamıştım :)) dedim herhalde üstüne görme. ama yumurtlama akıntısıymış. 12 gün önceki yumurtlamayı ovulasyon testi yaparak mı öğrendin? değilse pek umutlanma derim
yine de olabilir tabi, Allah gönlüne göre versin

Evet bal test yaptım ama bu daha farklı çok kötü ya şuna resmen kahve rengi ama çok koyu damlalar geliyor

o zaman üstüne görme olabilir canım. ilk tarif ettiğinle bu aynı değilse olabilir. inşallah vardır istiyorsun sanırım :)

İstememmi:) kuzu hala şoklardayım ama 25 yaşındayım ilk defa böyle bişey oldu midenizi bulandırmak değil amacım ama kendime gelemedim hala gelen o koyu kanın içinde çok özür dilerim ama sümükümsü bişey var ve kanımda hiç parça torlulaşma yok sadece koyu sıvılı leke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…