adetime 2 gün var bu gün lavaboya girdiğimde peçeteye çok büyük yumurta akı gibi bişeyn içinde kan geldi kahverengi sabahtan beri kasıklarım ağrıyor ama sadece lekelenme var bide lekelenme kahve rengi sümükümsü yaşayan bilen varmı
Teşekkürleristiyosan gebelik testi al gerçi daha adetin gecikmemiş ama hamileysen çok silik 2. çizgi çıkabilir
Ben yaşamadım ama sunu sormak istiyorum adetten iki gün önce ilişkiye girdim ve adetim gerçekleşti gebelik var mıdır sence
Ben yaşamadım ama sunu sormak istiyorum adetten iki gün önce ilişkiye girdim ve adetim gerçekleşti gebelik var mıdır sence
Geç yumurtlamis olabilir misin? Bana yumurtlama belirtisi gibi geldi
Teşekkür ederim herkese ,hakkınızda hayırlısı olsun canlarım
Bali’m reglime 2 gün var imkansız ve ilk defa böyle bişey oluyor hem bu ay yumurtladım zaten 12 gün önce eşimle birleşmede yaşadık
Himm çok enteresan. Acaba yerleşme kanaması filan mı ben hiç yaşamadım da bilmiyorum
2. kez yumurtlama ihtimali? bazen benim yumurtlama lekelenmem oluyor ona benzettim. hatta geçtiğimiz aylarda adete 4-5 gün kala aynen söylediğin lekelenmeyi gördüm (ben yumurta akının içinde mercimek taneleri diye sıfatlamıştım :)) dedim herhalde üstüne görme. ama yumurtlama akıntısıymış. 12 gün önceki yumurtlamayı ovulasyon testi yaparak mı öğrendin? değilse pek umutlanma derim
yine de olabilir tabi, Allah gönlüne göre versin
o zaman üstüne görme olabilir canım. ilk tarif ettiğinle bu aynı değilse olabilir. inşallah vardır istiyorsun sanırım :)Evet bal test yaptım ama bu daha farklı çok kötü ya şuna resmen kahve rengi ama çok koyu damlalar geliyor
o zaman üstüne görme olabilir canım. ilk tarif ettiğinle bu aynı değilse olabilir. inşallah vardır istiyorsun sanırım :)
Doktora gitmenizi öneririm
Gebelik veya kist olabilir
3 gün sonra gidicem kuzu inşalllah saoalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?