Kızlar nolur yardım edin lütfen

Arkadaşım iki senedir kredi ödeyemeyen sizsiniz. Bu atarı bize yapmayın. İnsan kp karışıyor diye iş mi bıraktırır. Gene çalışınca gene karışır. Çocuk yaşta evlenmeyin, büyümeden evlenmeyin.

Adam muhtemelen sözleşmeyi yenilemedi çıktı, güzel de tazminat verirler bu arada. Sen bu 750 millon sen millar sen bu parayı ne yaptın?
Eski konularına bakınca ilk göze çarpan; kafasına taktığı konuyu üst üste kurcalayıp, daha önce yorum gelse de yine "hadi moral verin bana" tarzında olması. Premmses gerçekten.

EEE şuan da görüşmüyorsunuz, dolayısıyla size karışıp baskı yapamıyorlar. Ne diye işi bırakmasını sağladınız?

Bilmiom orayı vallahi
Canım hapistekiler olay çıkarmazsa,ağır bir suçlamadan dolayı girmemişlerse hapise arada ödül olarak pembe oda da eşiyle buluşturuyorlarmış ben öyle duydum.Konu sahibi arar herifi bak doğru dur olay çıkarma der kocası zaten her dediğini yapıyor malum çıt çıkarmaz buluşurlar

Burda bir alman programda türk cifti göstermislerdi. Onlarda dügünün üstünden 5 sene gectigi halde hala borclarini daha ödeyememisti. Dügün icin kredi cekmisler: dügün salonu, müzik grubu fotografcisi felan gec bütün evlerini bastan sona kredi üzere almislar. Sonra da tabi maddi sorunlar baslayinca kac kere bosanma esigine gelmisler. Iki kücük cocuk da var, kadin.bu yüzden calismiyor. Böyle kredi cekip dügün yapan cok

Bu görüşmeme isini bastan yapsaydiniz da adami böyle bi zamanda mesleginden etmeseydiniz.

Oyüzden diyorum işte,başkaları eğlenecek ooo negüzel diyecek diye bu kadar masrafa giriyorlar sonrada gelsin hacizler, hapisler,huzursuzluk kavga dövüş.Ayağımızı yorganına göre uzatamıyoruz.

E şimdi hepten parasız kaldınız iyi mi oldu?

Evini satıp düğün yapanı duydum

Ne kadar bencilsin millet iş bulamıyor sen şımarıklık yapıp adama işini bıraktırıyorsun pes

Hayatımda bu kadar saçma çok az şey duydum.
Düğün borcu yap
Ailen bana karışıyor diye (ne alakaysa artık) adamı işten çıkmaya zorla (o da nasıl biriyse artık)
Sonra mahkemelik olun.
Şaka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…