Kızlar nolur yardım edin lütfen

Bilip bilmeden yargılamak sana mı kaldı. Sen benim ve eşimin ne yaşadığını biliyor musnda saygısıZlık yapıyosn ne biliyosun benim şuan işim olmadıgını. Allaha şükür işimde var evimede destek oluyorm bilip bilmeden azarlamak sizin haddinize değil

Arkadaşım iki senedir kredi ödeyemeyen sizsiniz. Bu atarı bize yapmayın. İnsan kp karışıyor diye iş mi bıraktırır. Gene çalışınca gene karışır. Çocuk yaşta evlenmeyin, büyümeden evlenmeyin.

Adam muhtemelen sözleşmeyi yenilemedi çıktı, güzel de tazminat verirler bu arada. Sen bu 750 millon sen millar sen bu parayı ne yaptın? :olamaz:
Eski konularına bakınca ilk göze çarpan; kafasına taktığı konuyu üst üste kurcalayıp, daha önce yorum gelse de yine "hadi moral verin bana" tarzında olması. Premmses gerçekten.
:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Eşim beni asla ezdirmez ailesine bu konuda hakkını yiyemem. 2 senelik evliym 1 aylık evliyken bırakmıştı eşim şimdi ise gerekli sebeblerden dolayı ailesiyle görüşmüyorm zaten eşimde onlarla görüşmemi istemiyor
EEE şuan da görüşmüyorsunuz, dolayısıyla size karışıp baskı yapamıyorlar. Ne diye işi bırakmasını sağladınız?

Bilmiom orayı vallahi
Canım hapistekiler olay çıkarmazsa,ağır bir suçlamadan dolayı girmemişlerse hapise arada ödül olarak pembe oda da eşiyle buluşturuyorlarmış ben öyle duydum.Konu sahibi arar herifi bak doğru dur olay çıkarma der kocası zaten her dediğini yapıyor malum çıt çıkarmaz buluşurlar 🤣 :KK8:

2 sene ödenemeyip uğruna hapislere girilecek bu düğünleri kimler yapıyor aga? Bizim davet edildiklerimizde en fazla bı ordövr tabağı bı arasicak çıkıyor...olmayan paralarla ne fantaziler kuruyorsunuz? Napiyosunuz? Nasıl borçlar bunlar? Bı de niye yani? Değiyor mu hapse girmeye filan?

Burda bir alman programda türk cifti göstermislerdi. Onlarda dügünün üstünden 5 sene gectigi halde hala borclarini daha ödeyememisti. Dügün icin kredi cekmisler: dügün salonu, müzik grubu fotografcisi felan gec bütün evlerini bastan sona kredi üzere almislar. Sonra da tabi maddi sorunlar baslayinca kac kere bosanma esigine gelmisler. Iki kücük cocuk da var, kadin.bu yüzden calismiyor. Böyle kredi cekip dügün yapan cok

Eşim beni asla ezdirmez ailesine bu konuda hakkını yiyemem. 2 senelik evliym 1 aylık evliyken bırakmıştı eşim şimdi ise gerekli sebeblerden dolayı ailesiyle görüşmüyorm zaten eşimde onlarla görüşmemi istemiyor
Bu görüşmeme isini bastan yapsaydiniz da adami böyle bi zamanda mesleginden etmeseydiniz.

İki senelik evliyim eşim düğün masrafları için kredi çekmişti uzman çavuştu bıraktı mesleğini ailesi yüzünden yani bana yaptıkları baskılar yüzünden. O borcu ödeyemediğimz için banka bizi mahkemeye verdi mahkemeden 3 aylık tazyik hapsi çıkmış. Ailem izmirde ben buraya gelin geldim ve eşimden başka kimsem yok onsuz kalmaktan korkuyorm. Eşim avukata gitmiş avukatı girdi çıktı yaparız demiş. Ardından adliyeye gittiler savcılık yatarn yok seni şuan alamayız deyip geri gönderdi. 2 ay sonra yani üç gün önce eve kagıt geldi ceza için 10 gün içinde teslim olun diye, eşim hemen avukatı aradı durumdan bahsetti, avukat rahat ol bu kural hala geçerli gider teslim oluruz sen içerde iken işlemleri ben halleder seni aynı gün içinde çıkarırm girdi çıktı yapıcaz demiş. Ama ben yinede korkuyorm girdi çıktı yapar mı sizce basına böyle bişey gelenler yazsn lütfen
Oyüzden diyorum işte,başkaları eğlenecek ooo negüzel diyecek diye bu kadar masrafa giriyorlar sonrada gelsin hacizler, hapisler,huzursuzluk kavga dövüş.Ayağımızı yorganına göre uzatamıyoruz.

Her ne kadar kabul etmeselerde Ailesi bana o askerdeyken baskı yapıp herşeyime karıştıkları için bırakmasını ben istedim örnek vereym eşim askerdeyken bana gönderdiği paraya kayınbabam karışıyordu para çok gönderme diye eşime msj atıyordu ve ayrıca çünkü ondan başka hiç kimsem yok🥺
E şimdi hepten parasız kaldınız iyi mi oldu?

Burda bir alman programda türk cifti göstermislerdi. Onlarda dügünün üstünden 5 sene gectigi halde hala borclarini daha ödeyememisti. Dügün icin kredi cekmisler: dügün salonu, müzik grubu fotografcisi felan gec bütün evlerini bastan sona kredi üzere almislar. Sonra da tabi maddi sorunlar baslayinca kac kere bosanma esigine gelmisler. Iki kücük cocuk da var, kadin.bu yüzden calismiyor. Böyle kredi cekip dügün yapan cok
Evini satıp düğün yapanı duydum 😂

İki senelik evliyim eşim düğün masrafları için kredi çekmişti uzman çavuştu bıraktı mesleğini ailesi yüzünden yani bana yaptıkları baskılar yüzünden. O borcu ödeyemediğimz için banka bizi mahkemeye verdi mahkemeden 3 aylık tazyik hapsi çıkmış. Ailem izmirde ben buraya gelin geldim ve eşimden başka kimsem yok onsuz kalmaktan korkuyorm. Eşim avukata gitmiş avukatı girdi çıktı yaparız demiş. Ardından adliyeye gittiler savcılık yatarn yok seni şuan alamayız deyip geri gönderdi. 2 ay sonra yani üç gün önce eve kagıt geldi ceza için 10 gün içinde teslim olun diye, eşim hemen avukatı aradı durumdan bahsetti, avukat rahat ol bu kural hala geçerli gider teslim oluruz sen içerde iken işlemleri ben halleder seni aynı gün içinde çıkarırm girdi çıktı yapıcaz demiş. Ama ben yinede korkuyorm girdi çıktı yapar mı sizce basına böyle bişey gelenler yazsn lütfen
Ne kadar bencilsin millet iş bulamıyor sen şımarıklık yapıp adama işini bıraktırıyorsun pes

Hayatımda bu kadar saçma çok az şey duydum.
Düğün borcu yap
Ailen bana karışıyor diye (ne alakaysa artık) adamı işten çıkmaya zorla (o da nasıl biriyse artık)
Sonra mahkemelik olun.
Şaka gibi.

X