Kızlar nolur yardım edin lütfen

2 sene ödenemeyip uğruna hapislere girilecek bu düğünleri kimler yapıyor aga? Bizim davet edildiklerimizde en fazla bı ordövr tabağı bı arasicak çıkıyor...olmayan paralarla ne fantaziler kuruyorsunuz? Napiyosunuz? Nasıl borçlar bunlar? Bı de niye yani? Değiyor mu hapse girmeye filan?

Banka borcunda hapis cezası yok.
Eşimin ve benim bankadan davalı en az 6 dosyamız var. Arada icraya gelip birşey bulamayıp gidiyorlar.

Ahhh ahhh ben napayım kızzz benimkide şöyle bir gezelim izin alda derim izin bile aldıramam bunun için izinmi alınır der ah ah milletin herifi iş bırakıyor ben şimdi sormazmıyım kocam olacak adama
Adamın çalışası yokmuş bence
Yoksa böyle bişey için işi bırakması için ya yarım akıllı yada ultrazengin olmalı.
Borcu ödeyemediğine göre zengin kısmıda elendi.

Pirayecim bir prenses modeli gelinlik kaç para haberin var mı senin?

Senin yüzünden işsiz kalacak ise adama 2 gün sonra aylak muamelesi yapma bari..

Uyuz olmanıza gerek yok. Banka borçları silinmiyor. Faiziyle katlanarak devam ediyor. Eninde sonunda ödüyor herkes.

Millet erik dalında eğlencek diye ne yiğitler hapislere düşüyor, ey gidim ey.

Adamın çalışası yokmuş bence
Yoksa böyle bişey için işi bırakması için ya yarım akıllı yada ultrazengin olmalı.
Borcu ödeyemediğine göre zengin kısmıda elendi.
Şeyyy aramızda kalsın ama biraz yarım akıllı galiba yoksa bir insan borcu varken işmi bırakır şimdi karısı çok mu mutlu oldu bu durumdan yazık yanında duraydı bari oda yok hapise girecek bide üstüne

Yok balım, 20 yıldır uzağım ben piyasaya haklısın....iyi de 20 yıl önce herkes kesesine göre yapıyordu bu işleri. Yoksa yok , hapise düşmek nedir?
Benim de haberim yok esasen ama 3binden başlar 500bine gider diye düşünüyorum.
Ben de dediğin yıllarda hiç kredi çeken hatırlamiyorum acaba bankalar kolaylıkla vermiyor muydu önceden yoksa kredi işi o zamanlar korkulan bir şey miydi ya da 15-20 yıl önce insanlar daha mı aklı başındaydı?

Ben adamın konu sahibi istedi diye iş bıraktığına inanmıyorum. Adam muhtemelen işinden memnun değildi. Karısına gidip babamgil sana gönderdiğim paraya laf ediyor diye anlattı (anlatmasa konu sahibi nerden bilcek. Belki öyle bir şey bile demedi) konu sahibi de oltaya geldi işi bırak dedi. Karısının rızasını almadan bıraksa kavga ederlerdi. Şimdi aksine karısının gözünde kahraman oldu. Karısı için işi bırakan adam oldu

Tamam zor durumdasınız da, eşiniz sizi iş yerine yakın bir yerde ev tutup yanına alacağına neden işi bırakıyor "ailesi yüzünden" anlamadım. Bir de söylediğinize göre eşiniz hapise girecek, adam için üzülmüyorsunuz, yalnız kalacağınıza üzülüyorsunuz işiniz de varmış, 3 ay yalnız kalsanız ne olur ki? Ki kalmazsınız merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…