- 15 Haziran 2008
- 8.821
- 37.039
-
- Konu Sahibi bilginhome35
Banka borcunda hapis cezası yok.İki senelik evliyim eşim düğün masrafları için kredi çekmişti uzman çavuştu bıraktı mesleğini ailesi yüzünden yani bana yaptıkları baskılar yüzünden. O borcu ödeyemediğimz için banka bizi mahkemeye verdi mahkemeden 3 aylık tazyik hapsi çıkmış. Ailem izmirde ben buraya gelin geldim ve eşimden başka kimsem yok onsuz kalmaktan korkuyorm. Eşim avukata gitmiş avukatı girdi çıktı yaparız demiş. Ardından adliyeye gittiler savcılık yatarn yok seni şuan alamayız deyip geri gönderdi. 2 ay sonra yani üç gün önce eve kagıt geldi ceza için 10 gün içinde teslim olun diye, eşim hemen avukatı aradı durumdan bahsetti, avukat rahat ol bu kural hala geçerli gider teslim oluruz sen içerde iken işlemleri ben halleder seni aynı gün içinde çıkarırm girdi çıktı yapıcaz demiş. Ama ben yinede korkuyorm girdi çıktı yapar mı sizce basına böyle bişey gelenler yazsn lütfen
Adamın çalışası yokmuş benceAhhh ahhh ben napayım kızzz benimkide şöyle bir gezelim izin alda derim izin bile aldıramam bunun için izinmi alınır derah ah milletin herifi iş bırakıyor ben şimdi sormazmıyım kocam olacak adama
Pirayecim bir prenses modeli gelinlik kaç para haberin var mı senin?2 sene ödenemeyip uğruna hapislere girilecek bu düğünleri kimler yapıyor aga? Bizim davet edildiklerimizde en fazla bı ordövr tabağı bı arasicak çıkıyor...olmayan paralarla ne fantaziler kuruyorsunuz? Napiyosunuz? Nasıl borçlar bunlar? Bı de niye yani? Değiyor mu hapse girmeye filan?
Sizin de mi düğün borcu?Banka borcunda hapis cezası yok.
Eşimin ve benim bankadan davalı en az 6 dosyamız var. Arada icraya gelip birşey bulamayıp gidiyorlar.
Her ne kadar kabul etmeselerde Ailesi bana o askerdeyken baskı yapıp herşeyime karıştıkları için bırakmasını ben istedim örnek vereym eşim askerdeyken bana gönderdiği paraya kayınbabam karışıyordu para çok gönderme diye eşime msj atıyordu ve ayrıca çünkü ondan başka hiç kimsem yok
Uyuz olmanıza gerek yok. Banka borçları silinmiyor. Faiziyle katlanarak devam ediyor. Eninde sonunda ödüyor herkes.İşiniz borç ödemeye yeterli değil demek ki plansız adım atmissiniz, azarlamiyorum doğruyu söylüyorum. Siz istiyorsunuz diye işi biraktiysa, sizde biraktirdiysaniz bir planiniz olmalıydı.
Ayrıca ben bu borcu ödemeyip ceza almadan yirtanlara ve bu cezaları affedenlere uyuz oluyorum, kendimi enayi gibi hissediyorum
Millet erik dalında eğlencek diye ne yiğitler hapislere düşüyor, ey gidim ey.2 sene ödenemeyip uğruna hapislere girilecek bu düğünleri kimler yapıyor aga? Bizim davet edildiklerimizde en fazla bı ordövr tabağı bı arasicak çıkıyor...olmayan paralarla ne fantaziler kuruyorsunuz? Napiyosunuz? Nasıl borçlar bunlar? Bı de niye yani? Değiyor mu hapse girmeye filan?
Yok bizimki iş batırma borcu malesef.Sizin de mi düğün borcu?
Yok balım, 20 yıldır uzağım ben piyasaya haklısın....iyi de 20 yıl önce herkes kesesine göre yapıyordu bu işleri. Yoksa yok , hapise düşmek nedir?Pirayecim bir prenses modeli gelinlik kaç para haberin var mı senin?
Ayrica adamin salakligi yuzunden de. Kari koca enteresanlar.Şımarıklığınız yüzünden adam işindeni ayrıldı yani
Şeyyy aramızda kalsın ama biraz yarım akıllı galiba yoksa bir insan borcu varken işmi bırakır şimdi karısı çok mu mutlu oldu bu durumdan yazık yanında duraydı bari oda yok hapise girecek bide üstüneAdamın çalışası yokmuş bence
Yoksa böyle bişey için işi bırakması için ya yarım akıllı yada ultrazengin olmalı.
Borcu ödeyemediğine göre zengin kısmıda elendi.
Benim de haberim yok esasen ama 3binden başlar 500bine gider diye düşünüyorum.Yok balım, 20 yıldır uzağım ben piyasaya haklısın....iyi de 20 yıl önce herkes kesesine göre yapıyordu bu işleri. Yoksa yok , hapise düşmek nedir?
Eski konularına baktım biraz öyle gibiAdamın çalışası yokmuş bence
Yoksa böyle bişey için işi bırakması için ya yarım akıllı yada ultrazengin olmalı.
Borcu ödeyemediğine göre zengin kısmıda elendi.
O kadar haklısın ki. Gerçekten anlamıyorum.O zaman borcu işe girip siz ödeyin.
Şaka gibi, borç var ama prenses istediği için iş birakiliyor. Hapse girsin o zaman, borç odeyenle ödemeyen aynı olmasın bir zahmet.
Hemde sizden ayrı kalamaz kiBişey sorcam yahu , borç yüzünden yani icra yüzünden hapis yok diye biliyorum. Anlayamadım. Nasıl hapse girer.