- 21 Mart 2018
- 3.725
- 13.852
biz dün eşimle birlikte olmaya çalıştık düğünümüz 2 ay sonra resmi nikahımız oldu ama ben galiba kafamdaki hala o baskıları atamadığımdan kendimi tahat bırakamadım kendimi çok geri ittim kastım baya canım yandı zaten bu düğün olmadan evli sayılmaz gibi baskıdan dolayı yeteri derece ıslanma bile olmuyo neyse tam anlamında ilişkiye giremdik ama benden kırmızı parlak kan geldi sonrasındada damla damla 2 kez felan ama tam anlamında giremedi sonra durdu zaten biraz kırdım onu galiba içim yanıyo sanki çünki o tam girmeden geri bıraktı birazda kızdı nerdeyse kendini duvara kadar kaçırdın ben napım dedi haklı olarak sonrasında ben demiyelim dediğimde hevesim kaçtı başka zaman belki hünün değildir dedi ama sanki kırgın gibiydi nolur yatdım edin ben napacam o benim hem resmi hem imam nikahlı eşim ama kafamdakilerden kurtulup kendimi rahat bıtakamıyorum allah aşkına bana akıl verin yardım edin tam girmeden neden bukadar kan geldi veya bidahaki sefere daha kolay olurmu eşimi suçlamaya gerek yok 11 aydır hazır olmamı bekliyo ben kendimi artık suçlu hissediyorum üzülüyorum hep bi denemelerde ben yapamadım ama ilkkez böyle tepki verdi uzun oldu hakkınızı helal edin ve nolur bana bi yol gösterin